marko13 2058 Napisano Jul 16, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Dugo vec razmisljam da ofarbam moju makinu. Mislim da znam i koju cu boju "LY9C Ibis White" To je Porsche i Audi boja. Mislim da ce izgledati opasno. Nisam jos konacni ni farbara odabrao moze neka preporuka i tu? Za sada mi je favorit Brka iz Mladenovca, radio mi je maski i branik na proslom motoru i prezadovoljan sam bio. E sad malo me brinu nalepnice. Kako to posle resiti? ko to da mi uradi i zalepi? Ima li neko nekih preporuka itd? Hocu da ga vratim skroz u prvobitno stanje. Hocu sve nalepnice da stavim kako je originalno. A onda razmisljam i neke Crash Barove da mu stavim ali o tome cemo posle. Naravno to cu sve da radim kada zavrsim sezonu kada zahladi sada bi bilo glupo. Evo koja slika pa da imate predstavu o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
airsekus 6 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ...bicoš "STORCK" Organic Lignt Prijavi odgovor kao problematičan Da li si rešio misteriju farbanja !? Sad izvini ako sam jako zakasnio, jer me jako dugo nije bilo na forumu ! Ne znam u kojoj si fazi, ali ako ti se ne "gadi" pogledaj: www,airsekus.com pa ako se zainteresuješ, naći ćeš mailove, telefone, ... itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 16, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja sam ovo danas postavio. Tako da tek u celu pricu ulazim. Detaljno cu pogledati a otom potom mozda i svratiti nisi mi daleko. Vremena imam i nigde se ne zurim. Radicu ga tek na kraju sezone. Da bude spreman za sledecu sezonu. Sto sam ukratko video rekao bih da si stvarno umetnik u svom poslu. Jedini je moj problem sto kod mene ima i prskotina i delova plastike koje treba variti i popravljati, ne znam radis li i takve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...