Jump to content

Moto Zajednica

problem sa paljenjem honda cbr 929

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova

Pozdrav drugari....

Imam problem sa hondom cbr 929...prosle godine sam radio namotaje na alternatoru,nov akumulator i sve je radilo perfektno ali u zadnjih par dana imam problem.......

nekada nece da upali ,samo cakce relej kao da je prazan akumulator,upalim ga na gurku bez problema,ugasim a onda opet na dugme i upali normalno...

Pre par dana na semaforu radi u leru i pocne da prekida ,stuc muc i ugasise.... na dugme nece,na gurku hoce............

Jel imamo neko slican problem ??? kapiram da je nesto od ovoga alternator---regler----akumulator

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Da mozda ne probija negdje "na masu"?

+ zica se negdje opasno priblizila minusu, pa kad pipne kraj, a kad se odmakne fercera.

(imao ja nedavno bas to, pa mi odmah to pada na pamet)

• U prolazu, 39 postova

Imao sam problem sa masom sto ide snopom do volana ,instrument table ali je elektricar razvukao novu i mislim da je resio problem,stara zica je ostala u snopu i umrtvljena je.... jel moguce da akumulator u sebi napravi kratak spoj pa posle radi normalno i da on zeza

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Imao sam problem sa masom sto ide snopom do volana ,instrument table ali je elektricar razvukao novu i mislim da je resio problem,stara zica je ostala u snopu i umrtvljena je.... jel moguce da akumulator u sebi napravi kratak spoj pa posle radi normalno i da on zeza

To je nesto drugo. Razvukao ti je novu minus zicu (jer ti stara nije dobro bila spojena na minus).

Ja pricam o plus zici koja se istopila i malo pipa minus, malo ne.

Kod mene je bila zica koja ide iz altrenatora, ali to je sasvim drugi motor(ic).

Poslusaj prvo ove seniore sa vecim iskustvom i provjeri taj nivo u accu-u. :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja