nikola929 9 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.... Imam problem sa hondom cbr 929...prosle godine sam radio namotaje na alternatoru,nov akumulator i sve je radilo perfektno ali u zadnjih par dana imam problem....... nekada nece da upali ,samo cakce relej kao da je prazan akumulator,upalim ga na gurku bez problema,ugasim a onda opet na dugme i upali normalno... Pre par dana na semaforu radi u leru i pocne da prekida ,stuc muc i ugasise.... na dugme nece,na gurku hoce............ Jel imamo neko slican problem ??? kapiram da je nesto od ovoga alternator---regler----akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 14, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da mozda ne probija negdje "na masu"? + zica se negdje opasno priblizila minusu, pa kad pipne kraj, a kad se odmakne fercera. (imao ja nedavno bas to, pa mi odmah to pada na pamet) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam problem sa masom sto ide snopom do volana ,instrument table ali je elektricar razvukao novu i mislim da je resio problem,stara zica je ostala u snopu i umrtvljena je.... jel moguce da akumulator u sebi napravi kratak spoj pa posle radi normalno i da on zeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 14, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam problem sa masom sto ide snopom do volana ,instrument table ali je elektricar razvukao novu i mislim da je resio problem,stara zica je ostala u snopu i umrtvljena je.... jel moguce da akumulator u sebi napravi kratak spoj pa posle radi normalno i da on zeza To je nesto drugo. Razvukao ti je novu minus zicu (jer ti stara nije dobro bila spojena na minus). Ja pricam o plus zici koja se istopila i malo pipa minus, malo ne. Kod mene je bila zica koja ide iz altrenatora, ali to je sasvim drugi motor(ic). Poslusaj prvo ove seniore sa vecim iskustvom i provjeri taj nivo u accu-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan akumulatro ima gel tako da to sa vodom otpada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZABORAVIH DA NAPISEM ,RESEN JE PROBLEM....LOS AKUMULATOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...