gong 3 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Paljenje je sa Laverde ali moze se uz malo prepravke upotrebiti i za nesto drugo. Za one koji imaju problem sa platinama, ovo je pravo resenje. 062502968. Moguc dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Dali je imala i anlaser na tom magnetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Dali je imala i anlaser na tom magnetu Nije imala anlaser na tom paljenju, samo kurbla Odgovaram u ime mog prijatelja Gonga jer sam svedok jedne lepe prerade MZ ETZ 150. Nadam se da će se drug Gong smilovati da opere motor i da nas počasti lepim slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta ovo paljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 9, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Petko pa covece jesi li ti ziv nismo se culi jos od prosle godine Nije valjda masina resila da se malo protera po stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan dobila je neke nove delove ako finansije dozvole malo cemo se trkati dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Octobar 7, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku ja sam od Misija kupio karbonske plocice za fratere koje su tanje i to skoro duplo moje bile 0,55 a ove 0,35 videcemo kako ce sve da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...