pedjafzr 44 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan NA PRODAJU Aprilia Leonardo 125 ccm Zamenjeno: Gume obe(dunlop 207 rs) Kais(malossi) Rolnice(malossi) Plocice napred nazad( malossi) Ulje (motorex) Svecica(ngk) Kilometraza : 21300 Cena: 850(za kes,u zameni zawisi od wase realnosti moze biti manja ,moze weca) Inace motor je i wizuelno jako lep,potrosnja jako mala... Dajem fzr 1000 stun,i leonarda za neki noviji motor..Moze : R6 ,R1,SV,Fazer,ZX6R ,ZX9R i drugi proizvedeni oko 2000 + - ... Sto se tice fzr-a one je u izvarednom stanju,swe zamenjeno,i imam sve sto sam zamenio kuci(stare delovei to dajem uz motor ako nekom znaci)Imam i fabricku masku,i rep i felnu,i lanac i lancanike(ok stanje) i plocice i josx svasta nesto...(svecice swe 4 ngk,stawljene pre par km,ulje bardahal polu sintetika)gume michelin pilot(obe) ...Swe sto imam od fzr dajem uz njega,kilometraza oko 40 000(na satu) Inace agregat odlican... Cena 1500 e(za kes) Moze i neka doplata,zavisi od stanje vaseg motora,modela i godista... E da aprilia nije registrovana,ali je fzr registrovan pre nekih 20 dana.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/yamaha-fzr-oglas-43810/ Ewo i slike yamahe,ali to su slike od pre mesec dana,od tad se je wizuelno promenila malo,ubaceni neki detalji,dovrsene plastike,i promenjene gume i stavljeno sediste...Motor je sad mng lepsi nego na slikama.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za nekog horneta,i za bandita... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen i podmazivac lanca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha dobila i nov akumulator.. 12 14.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...