HornY 57 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Dainese Izalco jednodelni kombinezon u veličini 54. Kombinezon je u odličnom stanju, nekoliko puta sam u njemu izašao na stazu. Ko je nekada probao/nosio Dainese kombinezon zna da se radi o profesionalnom komadu opreme. Svi protektori, grba na ledjima, titanijumski spoljni protektori na ramenima, Dainese slajderi na kolenima. Jako bitno, postava se skida i protektori se vade iz nje, tako da je s vremena na vreme možete oprati. Korisna mogućnost imajući u vidu u kakvim se uslovima kombinezon najčešće koristi i koliko se tada znoji. Na butinama, rukama i grudima su umetci od Airflow platna koji puno doprinose ventilaciji. Cena za ovaj kombinezon je 450e. Mislim da je to koretno, imajući u vidu cene sličnih Dainese kombinezona na ebay, a manje od polovine novog Dainese kombinezona kod našeg zastupnika. 2.RST kombinezon, low budget varijanta koja mi stoji već duže vreme. Veličina je 52. Kombinezon je u ok stanju, jeste nošen ali nije nigde oštećen. Ima sve protektore i grbu na ledjima. Perforirana koža na prednjem delu i Airflow platno na rukama i butinama. Cena 200e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze RST i za 170e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Nova snižena cena za RST, dok se ne proda stvar na koju sam se nameračio: 140e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 22, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan eh, da je broj veći Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 23, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao RST. Jedino visina može da te zeza, tesan teško da će da bude. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 130e poslednja cena za RST. Mislim da to nema nigde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan RST još 10e dole, da vidimo dokle će... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 19, 2012 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jel proslo 10 min? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 110e RST! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan koja je najniza cena za Dainese,ako nije prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...