freepartyman 420 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana ukljucim dugme za poziciju ili hazard dugme/Kad sam hteo da ga iskljucim nece da se ugasi. Sada kad dam kontakt odmah se pale sva cetri zmigavca. Jel zna neko kako to da sredim? U pitanju je yamaha r6 2003/2004 model. O ovom crvenom dugmetu je rec. http://sportbikeguy.com/images/r6/2003/detail/03r6l_handle_swiches.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Jun 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Otvori ceo sklop i očisti kontakte, očigledno je prekidač za sva 4 žmigavca "zalepio" i ne isključuje se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li prao motor ili pokisao? Mozda vlaga pravi problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Prao sam ga..Moguce je da je usred vlage zalepio prekidac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes malo sunca parkiraj ga da to ispari, ili jos bolje ako znas kako rasturi da vidis ima li vlage ili pokusaj fenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je resen. U pitanju je bilo samo dugme. Stavio sam novo i sad sve radi kako treba U svakom slucaju hvala kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...