Jump to content

Moto Zajednica

josimure rs3 auaplusi karbovi za suzuki svirena za alarm

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

josimure,rs3,leva desna,bez prikljucaka za cev,ali i to mozemo caskom da napravimo,imaju svoje srafljenje na 4 srafa, mozda neko ima vec takav prikljucak,neznam, cena,200e,obe,ili komad 120e..tedoh da stavim na suzukija ali..mozda jedan,mozda ne...finansije grebu,imam i trecu josimuu isto takvu malo oguljenu...desnu....

karburatori za suzukija, 36mm siberski,,100e..ko zna o cemu se radi,,,,zna sta stavlja na motor,,

i sviraljka za alarm sviri kao luda, cena...pa da ima za punu kesu cokolada i bombona za dete,od nekog auta mi je ostala,nemam pojma kog ali sviri za sve pare kad se namonttira na aku,,,

063697094..

moze i zamena trte mrte ono za ovo,bla bla...

osbnjv7avjekrnfp7zt_thumb.jpg rrh9ernodpss6lhthnku_thumb.jpg utzzahhmjq04ccswu3pw_thumb.jpg ut8dtimx9wk3easih46_thumb.jpg 49827b2z46lau33szczx_thumb.jpg b8b8ymmavaihk2snsj75_thumb.jpg i3qyfrakitwb3fmoo7h7_thumb.jpg e3ox1kvgytjfiihlyg6_thumb.jpg casqvvbiptw2q0rsc8os_thumb.jpg ybj2v4wqe4qrd92kd7_thumb.jpg rm0l82maledxl40whf_thumb.jpg 1r2d6zuksd93ejg9h2d_thumb.jpg 3t80wk3o2enxunwcze5y_thumb.jpg 0xpsu0u1uzprv49kyxna_thumb.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

to neznam,oni su sa hajabuse,predpostavka je da mogu,,dodji pa da vidimo,da probamo dali moze da se stavi ono ovo...eto,tako mogu da pomognem,gledanje proba,kafica i konspirativan razgovor nas nekosta nista,malo slobodnog vremena,:takoje:

sto se karburatora tice,posto sam imao dosta pitanja na pp/ko zeli vatru iza sebe i da mu motorce poludi.....inace ih koriste i za trkacke automobile do 1600cm...........

a za svirajku,kao sto rekoh,,kesa bombona cokolada....bez keksa :nanana: al da zavija iudara u usi,,za sve pare...ah da,mora i kafica da se popije pri preuzimanju :nanana:

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

vidi sta mi ti radis :neznam: ....predzadnji put ti kazem hocu karburatore koliko da ih nosim,a ti prodao si liku ne smes da mi das..jel te taj ispalio sada?vidis ja ih hteo za peglu a sada kesa nema :nanana:

karburatori su zlo :takoje:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja