fanky 1011 Napisano Maj 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter presao oko 4000km, 2009 godiste, registrovan do 05.10.2012, nove gume Pirelli Diablo presle oko 800km, vizir, kofer, nov kais, menjano ulje, ulje u prenosniku, filter goriva, filter ulja, nije padano sa njega ali je sam pao jer je stajao na copavoj sto mogu da potvrde dvojca kolega iz MSC, slomnjena je rucica kocnice ali funkcionise bez problema, menjanje rucice bi bilo o mom trosku, ima i par ogrebotina od tog pada sto je po meni zanemarljivo, razlog prodaje je samo prelazak na malko vecu kubikazu zbog sve cesceg odlaska van BG-a Cena 750e Ako sam nesto propustio recite dodacu. Slike su malo tamnije jer nije slikano napolju, trenutno fotoaparat nije kod mene pa ako nekoga interesuje vise, slike u toku sutrasnjeg dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 700e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog interesuje za drugare sa BJB-a moze jos korekcija cene Tako da bi cena bila 650e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da to sam zaboravio da kazem, moze zamena za skuter do 250cc npr. X9 ili Atlantic 200cc . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pripomognem i pohvalim lepo skuterce ..... jel bese 50 cc ili nesto jace? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakih crnih 50?!?! 150ccm-a, hebo ga ti! Ista je to masina kao u mom skuteru. ! Inace, da pohvalim skuter, obzirom da znam i vlasnika i skuterce, u sjajnom je stanju.(i vlasnik i skuter ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha hvala drugari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Kakih crnih 50?!?! 150ccm-a, hebo ga ti! Ista je to masina kao u mom skuteru. ! Inace, da pohvalim skuter, obzirom da znam i vlasnika i skuterce, u sjajnom je stanju.(i vlasnik i skuter ) Jbg ne poznavam skuterski sektor... pitao me drugar pa da mu prenesem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo nesto mi je hitno pa tako da cena leti dole za jos 50e sto bi znacilo 600e, ispod toga mislim da je mnogo i onako ide dzabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao i da li je na tebi, zbog prenosa vlasnistva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan 600 ti je minimum minimuma. Dve gume si platio sigurno 10.000+, koferce 30-40e, rostilj na njemu, vizir 30e... Nemoj da skidas, toliko vredi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo, gume 11.800, vizir 4.000, kofer 4.000, rostilj sam sam pravio + + + . . . i jos danas mi stigli neki delovi koje sam planirao da menjam tako da sve ispod ovog bilo bi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Videces, cim doce prva topla nedelja i temperatura skoci iznad 20 stepeni, oticice skut. Ovo je najpovoljnije moguce! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nenormalnog kretanja kursa evra placanje moze i u dinarima, ako nekom mogu na taj nacin pomoci da dodje do skutera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes, korektno i konkretno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je po meni best buy u ovoj klasi za ovu kategoriju. Vlasnik izuzetno korektan, ulozio mnogo, spreman da izgubi na prodaji a ne ko neki koji bi i gorivo uracunali u cenu....sve pohvale. Da su mi se slozile kockice oko novca sigurno bi ga uzeo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...