kepo 4527 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti dobro kisno odelo? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 25, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Poljoprivredna Apoteka na Bajlonijevoj Pijaci,kod Taksista, 730,00rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ono iz Louis-a za ja mislim 35 e. A ima i ono za jednokratnu upotrebu 5 e mislim da je i jako je malo milina. Ovo je kao da si u vakumu hahah ima one gume dole na nogama i na rukama i oko vrata sto imaju zenke na onim carapama kad ne nose haltere ahahah kad se upakujes nista ne ulazi unutra. Samo sto mislim da je malo kabasto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 25, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi visi od 185 i nisi tezi od 90kg imas extra dvodelni komplet u metrou marke Activ, lep, plavi, u torbici...940din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 25, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi visi od 185 i nisi tezi od 90kg imas extra dvodelni komplet u metrou marke Activ, lep, plavi, u torbici...940din... Meni se ovo uklapa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drustvo, al skupe mi te verijante za jednu crvenu. Ima li nesto za 40-50 evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 25, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem odelo iz donjeg linka i zadovoljan sam. Testirano je na nekoliko višesatnih provala oblaka i položilo je ispit vodonepropusnosti. Za Jasnu sam gledao Sidi u Motolandu, ali mi se nije dopalo kako je urađeno pa sam i za nju uzeo Held. Mislim da sam to već negde pisao, izvinjavam se ako se ponavljam. Čini mi se da ni ona Buffalo odela u Pegazu nisu loša za tu cijenu koštanja. U Maxmomentu takođe ima nekih kišnih odela, ali o njima nemam mišljenje jer ih nisam ni zagledao. Jedino što nikada ne bih uzimao ta odela iz Metroa i poljoprivrednih apoteka, jer to može da te održi suvim ako voziš skuter na relaciji kuća-poso, poso-kuća. Ako se u njemu zatekneš na pravoj vožnji po pravoj kiši, voda će da ti uđe prvo za vrat, pa kroz rukave, pa kroz nogavice; znači svuda kuda ti vire delovi tela. Ali verujem da nisi ni razmišljao o varijanti takvog odela. U tekstu na stranici u prilogu nalazi se Vladamirovo mišljenje o kombinezonu. Malo ga je nakitio, ali u principu to je to. http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/kisno_odelo_splash.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem odelo iz donjeg linka i zadovoljan sam. Testirano je na nekoliko višesatnih provala oblaka i položilo je ispit vodonepropusnosti. Za Jasnu sam gledao Sidi u Motolandu, ali mi se nije dopalo kako je urađeno pa sam i za nju uzeo Held. Mislim da sam to već negde pisao, izvinjavam se ako se ponavljam. Čini mi se da ni ona Buffalo odela u Pegazu nisu loša za tu cijenu koštanja. U Maxmomentu takođe ima nekih kišnih odela, ali o njima nemam mišljenje jer ih nisam ni zagledao. Jedino što nikada ne bih uzimao ta odela iz Metroa i poljoprivrednih apoteka, jer to može da te održi suvim ako voziš skuter na relaciji kuća-poso, poso-kuća. Ako se u njemu zatekneš na pravoj vožnji po pravoj kiši, voda će da ti uđe prvo za vrat, pa kroz rukave, pa kroz nogavice; znači svuda kuda ti vire delovi tela. Ali verujem da nisi ni razmišljao o varijanti takvog odela. U tekstu na stranici u prilogu nalazi se Vladamirovo mišljenje o kombinezonu. Malo ga je nakitio, ali u principu to je to. http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/kisno_odelo_splash.html Imao sam imao Sidi kisno iz MotoLanda, i odelo je dobro. Koristio sam ga na dugim turama, kisnuo po dva dana i radi odlicno. Ali sam ga na zalost iscepao prosli vikend. Ovo sto imau kod Lazarevica nije lose, imam jedno isto ovako nekorisćeno ako neko hoće da kupi XL, ali mi vise odgovara dvodelno. Ovi u MotoLandu su više van radnje nego u njoj, pa me mrzi vise da se cimam sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Maj 25, 2012 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod Mileta u Biker House, znam da je Mimi Vinca kupio odlično dvodelno odelo za taj nivo cene Kepo što si naveo. 063-825-8241 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio ovde: http://www.froggtoggsraingear.com/ Na predlog kolege Tail of the Dragon. Imam dva odela, ali me je nerviralo sto u svakom slucaju ostanem mokar, jer se potparim... Kolega mi je rekao da ovo koristi vec 7 godina i da je prezadovoljan, sto je najbitnije ovaj materijal dise! Trebalo bi da stigne za desetak dana pa cu podeliti iskustva i napraviti snimak (nadam se da cu tada morati na improvizujem kisu, valjda ce stati do tada)!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 25, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan bogami ja se namerachio na ovo http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=140&wgr=851&list_total=2&anzeige=0&artnr_gr=208867 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Maj 25, 2012 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da bi ti skuplje, ali oko 1000rsd kod Kineza dvodelno, na ovom bila maskirna sara... I posle ovoga ostao suv. Noseno na dosta ovakvih voznji. Granje je odradilo svoj posao, pa sad vise nije u funkciji. Meni je delovalo bolje nego neko sto sam probao iz Louisa, a kostalo 30evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan druze,imam jednodelno profi kisno odelo tucano urbano,kupljeno u italiji...ja sam 195 pa mi je malo tesno kad sednem na motor,nosio sam ga da ili ne 3 puta,u perfektnom je stanju..dao bih ti ga u pola cene,50 eura...sad sam u italiji,ako moze da te zanima,reci da ga ponesem..crne je boje sa reflektujucim insertima i nepromocivim dzepom na nozi i unutra...evo ti telefon,i ital i srb...00393404156832---0613045151,Vlada...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znam Muljaz, al od toga za jednu crvenu nema vajde. Probao par puta, i za pecanje su ok, ali za motor ne. Kad krenes na dug put,a uhvati te kise a ti prokisnjavas. Sranje tesko. Lose odelo jak vetar (120-130 kmh)vremenom pocepa, malo negde zakacis za ostro pocepa se, spojevi napred vremenom na kiši propuste, malo zakacis auspuh ono se istopi, malo ti prokliza motor u krivini pocepa se ko kesa, .... To može kad si u lokalu i za sat-dva si kući, al za nešto ozbiljnije je nula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan druze,imam jednodelno profi kisno odelo tucano urbano,kupljeno u italiji...ja sam 195 pa mi je malo tesno kad sednem na motor,nosio sam ga da ili ne 3 puta,u perfektnom je stanju..dao bih ti ga u pola cene,50 eura...sad sam u italiji,ako moze da te zanima,reci da ga ponesem..crne je boje sa reflektujucim insertima i nepromocivim dzepom na nozi i unutra...evo ti telefon,i ital i srb...00393404156832---0613045151,Vlada...pozdrav Hvala ti druze, ali mi je jako hitno. Naručio sam malopre Sidi iz Bg-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ok,nikakav problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ko hoće dobar kisni, evo prilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da to kiso odelo i mene muci, Kepo gde naruci ti odelo, daj neki br,telefona i koliko pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da to kiso odelo i mene muci, Kepo gde naruci ti odelo, daj neki br,telefona i koliko pare. tu je http://motoland.rs/moto-oprema/zastita-od-kise/kisna-kabanica-sidi-k-out/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji, primamljivo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan neznam dali ovo mozda odgovara polovno je ali kvalitetno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...