Jump to content

Moto Zajednica

Kisno odelo

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju.

Ja sam uzeo ono iz Louis-a za ja mislim 35 e. A ima i ono za jednokratnu upotrebu 5 e mislim da je i jako je malo milina.

Ovo je kao da si u vakumu hahah ima one gume dole na nogama i na rukama i oko vrata sto imaju zenke na onim carapama kad ne nose haltere ahahah kad se upakujes nista ne ulazi unutra. Samo sto mislim da je malo kabasto.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

ako nisi visi od 185 i nisi tezi od 90kg imas extra dvodelni komplet u metrou marke Activ, lep, plavi, u torbici...940din...

Meni se ovo uklapa...

• ., 437 postova

Posedujem odelo iz donjeg linka i zadovoljan sam. Testirano je na nekoliko višesatnih provala oblaka i položilo je ispit vodonepropusnosti. Za Jasnu sam gledao Sidi u Motolandu, ali mi se nije dopalo kako je urađeno pa sam i za nju uzeo Held. Mislim da sam to već negde pisao, izvinjavam se ako se ponavljam.

Čini mi se da ni ona Buffalo odela u Pegazu nisu loša za tu cijenu koštanja. U Maxmomentu takođe ima nekih kišnih odela, ali o njima nemam mišljenje jer ih nisam ni zagledao.

Jedino što nikada ne bih uzimao ta odela iz Metroa i poljoprivrednih apoteka, jer to može da te održi suvim ako voziš skuter na relaciji kuća-poso, poso-kuća. Ako se u njemu zatekneš na pravoj vožnji po pravoj kiši, voda će da ti uđe prvo za vrat, pa kroz rukave, pa kroz nogavice; znači svuda kuda ti vire delovi tela.

Ali verujem da nisi ni razmišljao o varijanti takvog odela.

U tekstu na stranici u prilogu nalazi se Vladamirovo mišljenje o kombinezonu. Malo ga je nakitio, ali u principu to je to.

http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/kisno_odelo_splash.html

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Posedujem odelo iz donjeg linka i zadovoljan sam. Testirano je na nekoliko višesatnih provala oblaka i položilo je ispit vodonepropusnosti. Za Jasnu sam gledao Sidi u Motolandu, ali mi se nije dopalo kako je urađeno pa sam i za nju uzeo Held. Mislim da sam to već negde pisao, izvinjavam se ako se ponavljam.

Čini mi se da ni ona Buffalo odela u Pegazu nisu loša za tu cijenu koštanja. U Maxmomentu takođe ima nekih kišnih odela, ali o njima nemam mišljenje jer ih nisam ni zagledao.

Jedino što nikada ne bih uzimao ta odela iz Metroa i poljoprivrednih apoteka, jer to može da te održi suvim ako voziš skuter na relaciji kuća-poso, poso-kuća. Ako se u njemu zatekneš na pravoj vožnji po pravoj kiši, voda će da ti uđe prvo za vrat, pa kroz rukave, pa kroz nogavice; znači svuda kuda ti vire delovi tela.

Ali verujem da nisi ni razmišljao o varijanti takvog odela.

U tekstu na stranici u prilogu nalazi se Vladamirovo mišljenje o kombinezonu. Malo ga je nakitio, ali u principu to je to.

http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/kisno_odelo_splash.html

Imao sam imao Sidi kisno iz MotoLanda, i odelo je dobro. Koristio sam ga na dugim turama, kisnuo po dva dana i radi odlicno. Ali sam ga na zalost iscepao prosli vikend.

Ovo sto imau kod Lazarevica nije lose, imam jedno isto ovako nekorisćeno ako neko hoće da kupi XL, ali mi vise odgovara dvodelno.

Ovi u MotoLandu su više van radnje nego u njoj, pa me mrzi vise da se cimam sa njima.

• Svakom po zasluzi, 12394 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Vidi kod Mileta u Biker House, znam da je Mimi Vinca kupio odlično dvodelno odelo za taj nivo cene Kepo što si naveo. 063-825-8241

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: kawasaki VN900 '08

Ja narucio ovde:

http://www.froggtoggsraingear.com/

Na predlog kolege Tail of the Dragon. Imam dva odela, ali me je nerviralo sto u svakom slucaju ostanem mokar, jer se potparim... Kolega mi je rekao da ovo koristi vec 7 godina i da je prezadovoljan, sto je najbitnije ovaj materijal dise!

Trebalo bi da stigne za desetak dana pa cu podeliti iskustva i napraviti snimak (nadam se da cu tada morati na improvizujem kisu, valjda ce stati do tada)!!! :lol:

• Skuteras, 3687 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ja znam da bi ti skuplje, ali oko 1000rsd kod Kineza dvodelno, na ovom bila maskirna sara...

30410_1390562558984_1079720823_1128521_4236507_n.jpg

I posle ovoga ostao suv. Noseno na dosta ovakvih voznji. Granje je odradilo svoj posao, pa sad vise nije u funkciji. Meni je delovalo bolje nego neko sto sam probao iz Louisa, a kostalo 30evra

• Svrati ponekad, 402 postova
  • Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s

druze,imam jednodelno profi kisno odelo tucano urbano,kupljeno u italiji...ja sam 195 pa mi je malo tesno kad sednem na motor,nosio sam ga da ili ne 3 puta,u perfektnom je stanju..dao bih ti ga u pola cene,50 eura...sad sam u italiji,ako moze da te zanima,reci da ga ponesem..crne je boje sa reflektujucim insertima i nepromocivim dzepom na nozi i unutra...evo ti telefon,i ital i srb...00393404156832---0613045151,Vlada...pozdrav

Znam Muljaz, al od toga za jednu crvenu nema vajde. Probao par puta, i za pecanje su ok, ali za motor ne.

Kad krenes na dug put,a uhvati te kise a ti prokisnjavas. Sranje tesko.

Lose odelo jak vetar (120-130 kmh)vremenom pocepa, malo negde zakacis za ostro pocepa se, spojevi napred vremenom na kiši propuste, malo zakacis auspuh ono se istopi, malo ti prokliza motor u krivini pocepa se ko kesa, ....

To može kad si u lokalu i za sat-dva si kući, al za nešto ozbiljnije je nula.

druze,imam jednodelno profi kisno odelo tucano urbano,kupljeno u italiji...ja sam 195 pa mi je malo tesno kad sednem na motor,nosio sam ga da ili ne 3 puta,u perfektnom je stanju..dao bih ti ga u pola cene,50 eura...sad sam u italiji,ako moze da te zanima,reci da ga ponesem..crne je boje sa reflektujucim insertima i nepromocivim dzepom na nozi i unutra...evo ti telefon,i ital i srb...00393404156832---0613045151,Vlada...pozdrav

Hvala ti druze, ali mi je jako hitno. Naručio sam malopre Sidi iz Bg-a.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja