Vuleta 850 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Posle cele prosle nedelje koja je bila za sve nas nocna mora po pitanju vremena, dosao je vikend i lepo vreme... Posle kratkog razmisljanja, Gucevo je zazvucalo najbolje i to u sledecem aranzmanu: Tamo: Obr-Valjevo-V.Kamenica-Osecina-Loznica-Banja Koviljaca; Nazad: preko Lesnice i Prnjavora za Sabac i doma; Polazak u Nedelju rano ujutru, prvo obavljena gradjanska duznost i glasanje, a zatim put Valjeva gde je pala i prva kafa tog dana 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Zatim Put Loznice preko Osecine, jedan deo tog puta je zaista prelep... Raskalasan pejzaz, nov asvalt, lepe, duge krivine. Phi, milina! O onom drugom delu puta necu trositi reci, malo truckavo i "kolotrazno", no motor je dorastao izazovu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I eto, ocas posla nas u Loznici... Depoi kofeina na minimumu, parkiranje, reklamno na sred trga i odmaranje u hladu baste obliznjeg kafica. Kacige ostavljene na bike-u po sistemu "zakatancicu" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ulazak u Koviljacu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju ono najsladje, ima nekih bas "istripovanih" slika napravljenih tokom penjanja uz planinu, mislim da ce vam se dopasti 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Maj 21, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lepa priroda i eto meni potvrde da Gucevo postoji Naime, godinu dana ubedjujem dete, koje je trenutno na rekreativnoj nastavi u Gucevu, da to ne postoji, da postoji Guca i Kucevo , tek na roditeljskom sastanku saznajem da Gucevo stvarno postoji :lol: . Sa vasih slika vidim da je jako lepo i veoma mi je drago zbog toga, nadam se da ste se lepo proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Eto, uci se covek dok je ziv Ma super je tamo, prelepa priroda zaista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je putovanje bilo ''laganica'' sa puno uživanja, a priroda na Gučevu inspirativna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta sam propustio... Srebrno jezero ne smem, sator je spreman i spremnik za pivo (trbuh) ... To da dozivim, pa mogu da 'mrem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan o bio si mi u rodnome mestu, loznici lepo si ti napravio rutu i vidim lepo ste se proveli sto se tice guceva, da postoji hehehe lepo je stvarno, ali put iz banje koviljace uz gucevo je dosta los nazalost... mozda nisi osetio jer si bio sa trandzom ali jeste inace, mogao si svratiti do trsica (rodno mesto vuka karadzica), blizu loznice je (slagacu vas sad ali mislim da je oko 10 km) dosta je lepa priroda i sredili su lepo sve u etno fazonu. ima i par konaka gde moze da se prespava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan To za Trsic je posebna prica... Naime, moja baba Vukica je rodjena tamo. Po toj liniji sam i dobio ime Vuk. Moja, ruku na srce, dalja rodbina tamo drzi Konak Misic! Pa tu destinaciju cuvam posebno za neku priliku kada ugrabim dva i vise slobodnih dana! Pa da se osim u voznji, uziva i u poseti korenima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pravi motor za taj put.Lagani putopis da se ubije dan.Svaka čast za ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan thanks man Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Super su slike i vidi se da si uzivao sa devojkom Hocu li ja moju nagovoriti da se otisnemo malo dalje od Backe Palanke ! Svaka cast na odabiru rute, prelepa priroda i vidim put je bio dobar! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imacu to u vidu kad se resim put Trsica, pa da zakacim i taj deo... Valjda ce do tad biti gotovi i radovi puta Sa-Obr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Super su slike i vidi se da si uzivao sa devojkom Hocu li ja moju nagovoriti da se otisnemo malo dalje od Backe Palanke ! Svaka cast na odabiru rute, prelepa priroda i vidim put je bio dobar! Pozdrav! Ih, samo ti nju jednom prevari, tipa ajmo ljubavi na kafu negde, pa gas i nestaj jedno 50-100 km Pa kad joj udje u krv, bice, a gde cemo za vikend Meni je moja draga i fotograf, i navigacija, i radarska kontrola! Kad popijem nokte u stomak, ja znam da sam preterao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan @Vuleta aha, znaci vec si upoznat, reko da kazem ipak ako ne znas konak misic je po meni tamo najlepsi i stalno ga sredjuju dodaju nove stvari @stampar jesi li mozda isao skoro tim putem? ja sam prosle godine isao i dosta je los bio, deo posle sora pa do cera (tekerisa)? inace slazem se da je mnogo zanimljivije i lepse tuda nego magistralnim putem do sapca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Odlično,bravo za vas dvoje. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 22, 2012 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ih, samo ti nju jednom prevari, tipa ajmo ljubavi na kafu negde, pa gas i nestaj jedno 50-100 km Pa kad joj udje u krv, bice, a gde cemo za vikend Sušta istina Meni je moja draga i fotograf, i navigacija, i radarska kontrola! Kad popijem nokte u stomak, ja znam da sam preterao Ja sam moju naučio da me stisne nogicama, kad preteram Još samo fotografiju iz ruke da savlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Vuleta P.S Dobar ti ovaj prisivak za jaknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kazi braca, 'kaki je?! Naletim na 2 kom na Kupindu, nisam zalio para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Trebali ste skoknuti i do Zvornika. Lepa tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kazi braca, 'kaki je?! Naletim na 2 kom na Kupindu, nisam zalio para Bas dobri,ima li jos negde da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Za sad ne, ako snimim gde, javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Za sad ne, ako snimim gde, javljam... Javi obavezno,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...