BusMan 2024 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa ondaK malo da se zalije Brrrrrrrmmmm 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ево како су стигле оне гуметине! Абартовани смо били медовачом Марка Продана, најбољег хрватског ендуро возача! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan uh,slike su WOW ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... a onda, udri po veselju !! Kepo... juriiiiiiiš !! Dane Kvarisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... Koma Rusic Pa opet Kvarisa Pa opet Kepo ...pa malo Rusic (kad turim ovaj palac pred fotku, znaci da se izvinjavam jer sam ti zaboravio ime) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3298 Napisano Novembar 11, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobrih stvari na ovom listu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarG 15 Napisano Novembar 11, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin rd03 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne za Tenerase 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne za Tenerase E pa da uzvratim pozdrave za bracu Afrikance :P 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 11, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu jbt...pa ovo postaje preozbiljno!!!! Ljudi ocu opet ENDURO bike,vec sam se zalio nekim ljudima,prepoznace se....Nego sto su lose ove Danetove slikeeeeee ,mada mi lice na Mikkine radove...cime je slikano ono...?Bozijim ocima...hahah E i ja cu da pomognem,nekako cu se dovuci sa TDM om...Moze i jedan gratis grupni trening S V A K A VAM C A S T!!!!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel` Dane, ima li jos neka ?! Mnogo bre dobre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo izgleda zaista postaje umetnost. OK. sad samo još da dobijemo sredstva od ministarstva za sport i omladinu, pa da ovo proguramo da najzad postane olimpijski sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 12, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dane sine bravo za slike :takoje: :takoje: Ali gde nam je Lepi Brka? Nemoj posle da bude nije iz bifea hteo da mi da ladno pivo nego neko toplo izneo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Лепи Брка је јуче био неухватљив за Данетов канон! Сад мора да купује никон! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan bilo odlicno!!!, ako vreme posluzi mozda i sledeci vikend 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ali gde nam je Lepi Brka? Nemoj posle da bude nije iz bifea hteo da mi da ladno pivo nego neko toplo izneo Uvatio sam ga ja, da prostis. Brka je bio u opakom transu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 12, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan zgubiDane mani se HDR-a ko da si nas drvenim bojama slikao . Doobre slike u kompletu. Inace, ja sam ceo krug i poligon snimao HD-kamerom, ali sam u toku cele produgcije imao na sred objektiva fleku od blata ali kad isecem postavicu snimak bar da ne bude da nisam zabelezio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... Djura, Koma i MladeR MladeR Koma MladeR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 12, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan au bre dane, jesi umetnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa Djura Koma MladeR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...