Gvozden 591 Napisano Maj 11, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan E pomagajte, riknula brava, nova stiže u toku sledece nedelje ( malo bogastvo = ljubaw prema kawi ) .... eLEM, koje zice od 5 njih prevezujem da motor pali....ide mi se na par mesta, otkinuli su me na poslu, pundravci rade. Bolje da pitam....shta prevezujem kad ih cvikam...ionako stize nov ulozak. Na ovom mi izgorela crna zica. Hvala Mikulancu i Smedicu na strpljenju da me cekaju dok sam cackao po elktr, ispred mehane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 12, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla nova brava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pendula 1 Napisano Maj 13, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega,koliko je kostala brava i gde si je nabavio ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 14, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Brave pashu od nekih drugih kawa , ali nisam uspeo za kratko vreme da uporedim i nabavim, pa sam uzeo orginalnu. Dobio sam ispod cene, jer uzimamo redovno delove od tog momka. Inace su od 70e do 100e polovne, ali sa komplet uloskom, 3 kljuca, cepom rezervoara ( komplet) i bravicom sedishta. Tako da kad menjash ulozak, menjash sve. Mislim da je nov ulozak oko 160-180 evra , bez cepa i bravice sedishta, to se dodtano placa$$. Ima na par mesta u Nemackoj i Holandiji i shalju postom, naravno placanje karticom. Ako ti treba delova dacu ti broj od ovog momka pa naruci , polovno ili novo tvoj izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...