lagnjat 62 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je još dvadesetak dana do VII moto skupa u organizaciji LA MOTO kluba iz Lazarevca. Lokacija već svima poznata, jezero Očaga na Ibarskoj magistrali kod Lazarevca. Vidimo se.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 11, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, kepijada ce i ove godine ipak imati prednost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Naj bolji moto skup prosle godine. Dule vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 11, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlično mesto.prošle godine bio u petak i subotu i oduševljen sa hranom.Vidi se da su se kuvari baš potrudili.Pozdrav i vidimo se i ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Maj 11, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Nepropustam La moto, najjaci moto skup na kome sam bio, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Prosle god. vreme posluzilo za razliku od predhodnih,a nadam se i ove ce biti 5! Ocaga Sve pohvale ! Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Bože zdravlja, dolazimo , , , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera indjija 14 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: indjija Motocikl: zzr 1100 Prijavi odgovor kao problematičan BILI PROSLE GODINE I DOBRO SE PROVELI.IMAM JEDNU PORUKU ZA SANDRU DA MI OBEZBEDI PRISIVKU JER SMO JOS PROSLE GODINE U MITROVICI DAO MOJU OD MK.INDJIJA ONA NIJE IMALA U SVAKOM SLUCAJU VIDIMO SE PERA INDJIJA I MK INDIJA DOLAZI OPET NARAVNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme polako ulaze u završnu fazu. Juče smo štampali marame koje će se deliti kao poklon na kapiji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 2, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čivija kreće u subotu u 13h iz Šapca,kod vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jun 2, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Potrudili ste se svaka cast domacini! Od fleksibilnosti organa reda, redara, preko vise vrsta jela, prostora uz jezero,.. a najbolje je naravno kad na jednom takvom zanimljivom mestu jos sretnes i stare drugare, nazalost moralo se ranije kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre stigoh kuci! Sve u svemu odlican skup, mesto kao i uvek lepo, dobra posecenost. Imam samo jedan predlog za organizaciju: Nemojte pustati motore na prostor ispred bine! Ok, smestili ste slovence i jos neke koji su dosli iz inostranstva, postujem. I dosli su malo kasnije pa je vec sve popunjeno. Ali nemojte dozvoljavati lokalnim sabanima da ruljaju motorima uvece za vreme svirke. Neki su prosli i po 5,6 puta, licno sam video kad je jedna budala nekoj devojci presla zadnjim tockom preko noge. Ogradite, stavite nekog redara tu. Nije ta poljana poligon za voznju i kurcenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Organizacija i sam moto skup tradicionalno vrhunski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Jun 3, 2012 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Vec treca godina za redom, kao i uvek, ODLICNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jun 3, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast drugarima na savrseno organizovanom skupu. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ogromna zamerka na cene pica i ponasanje momaka koji su prodavali.Prvo je u petak u 17h pivo u limenci kostalo 120din,da bi u 20h kostalo 140din.Onda u subotu u 20h NESTAJE casa za pivo i normalno ne mozesh da kupish pivo od 100din nego morash limenku koja je opet kostala 120din.Normalno i te limenke koje si na "silu" morao da kupish nisu bile ohladjene nego dobijesh mlako pivo,a pored toga i sokovi nisu stigli da se ohlade.Valjda ih je iznenadio skup pa nisu stigli da ohlade.I da prilikom placanja pica evrima,racunaju po kursu 90din.Razumem da malo zakinu kurs ali ovo je bash preterano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan HVALA svima koji su došli i učinili da ovaj skup bude baš ovakav. Ni kiša koja je padala u subotu celo pre podne nije sprečila prave prijatelje da dođu i uveličaju ceo događaj. Skoro 1000 motora je prošlo kroz kapije jezera Očaga. Negde oko 150 klubova je dobilo zahvalnice za učestvovanje u realizaciji skupa. Nadam se da nije bilo puno propusta i da smo bili korektni domaćini. Još jednom HVALA svima i vidimo su na drugim skupovima gde ćemo mi biti gosti. P.S. Što se tiče pića i roštilja, kao i uvek, na žalost, ne radimo mi ni piće ni roštilj već lokalna firma Kolubara sport, to je uslov koji moramo ispuniti da bi dobili dozvolu da skup pravimo na jezeru. Šti se tiče cena ispoštovan je dogovor da točeno bude 100,00 a limenke kako koje, verovatno se jednom pio Jelen a posle Staropramen ili Nikšićko. Za kurs sam ja intervenisao jer su slovenki računali po 110,00 pa mi se ona žalila i posle moje intervencije dodata joj je razlika do 115,00 koliko sam ja smatrao da bi bilo korektno, a za 90,00 stvarno ne mogu da verijem. Još veći proble je taj što se direktor te firme menja svake godine tako da je svaki novi direktor "iznenađen" i neće da posluša moje savete pre početka skupa i onda kad krene gužva nastaju problemi. Izvinjavam se u ime kluba za pomenute propuste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlično, samo neznam što nije bilo plesačica za šankom. Pozdrav za Lamoto, čekamo Vas kod nas u I. Sarajevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan HVALA svima koji su došli i učinili da ovaj skup bude baš ovakav. Ni kiša koja je padala u subotu celo pre podne nije sprečila prave prijatelje da dođu i uveličaju ceo događaj. Skoro 1000 motora je prošlo kroz kapije jezera Očaga. Negde oko 150 klubova je dobilo zahvalnice za učestvovanje u realizaciji skupa. Nadam se da nije bilo puno propusta i da smo bili korektni domaćini. Još jednom HVALA svima i vidimo su na drugim skupovima gde ćemo mi biti gosti. P.S. Što se tiče pića i roštilja, kao i uvek, na žalost, ne radimo mi ni piće ni roštilj već lokalna firma Kolubara sport, to je uslov koji moramo ispuniti da bi dobili dozvolu da skup pravimo na jezeru. Šti se tiče cena ispoštovan je dogovor da točeno bude 100,00 a limenke kako koje, verovatno se jednom pio Jelen a posle Staropramen ili Nikšićko. Za kurs sam ja intervenisao jer su slovenki računali po 110,00 pa mi se ona žalila i posle moje intervencije dodata joj je razlika do 115,00 koliko sam ja smatrao da bi bilo korektno, a za 90,00 stvarno ne mogu da verijem. Još veći proble je taj što se direktor te firme menja svake godine tako da je svaki novi direktor "iznenađen" i neće da posluša moje savete pre početka skupa i onda kad krene gužva nastaju problemi. Izvinjavam se u ime kluba za pomenute propuste. E pa vidish druze ovo shto si ti napisao NE MOGU DA VERUJEM sam isto ja rekao decku koji je radio na kraju satora(sa one strane gde se delio rucak),kada mi je na moje cudjenje shto se kurs racuna po 90 rekao da su njemu tako rekli i ne moze on tu nishta. Nemoj pogresno da me shvatish ali mislim da bi trebao ozbiljno da popricash sa tom ekipom shto je radila pice,poshto jednom skupu kao shto je Lazarevac to nikako ne prilici.U svakom slucaju moji drugari i ja smo se extra proveli,i svaka cast na gostoprimstvu vama kao clanovima kluba. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...