dkorsa85 200 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno mi je crveno press dugme sa Givi maxia e50 kofera.Ako neko zna da pase i sa nekog drugog neka se ne stidi i neka kaze Pazario bi i neki polupani da sa njega skinem to. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Maj 11, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da ti zatreba to novo dugme ja sam ga uzeo sa ovog sajta http://www.polo-motorrad.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Da li znas mozda da li pase sa e 52 na e50 jer ja nisam siguran a samo to mogu da nadjem na ovom linku koji si mi poslao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 11, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan To su univerzalni delovi. Ako nisi siguran, otiđi u Gevaru i proveri da li su isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Maj 11, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polo-moto...ur-e35-e50.html nasao sam ti za E50... Mislim da ti to dugme ovako izgleda E52 je drugacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Maj 12, 2012 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mare,svaka cast.A ja mislio da sam ja ozbiljan haker Ne znam da li bi hteo da mi ucinis uslugu i da porucim to preko tebe.Nisam bas siguran da cu se snaci a ti si vec porucivao pa mislim islo bi lakse i brze.Naravno ja ti dam ili uplatim lovu pre porudzbine a kontam da nije problem za primopredaju jer zivimo u istom gradu Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...