SIKI 45 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan MK WARRIORS SERBIA 18-20 MAJ 2011 COME OUT TO PLAY V PARTY Lokacija: OBRENOVAC-izletiste Zabran Raspored desavanja: PETAK: - Otvaranje kampa - Docek gostiju uz WARRIORS rakijicu - Rucak-gulas - ROCK KONCERT grupe: - Jučerašnje sutra (tribut atomsko sklonište) - Number one (ex supernova) - Krvava Meri (tribute Azra) SUBOTA: -Docek gostiju uz WARRIORS rakijicu - Rucak za sve posetioce- Pasulj - Defile kroz ulice grada Obrenovca - Bajkerske igre, uz bogat nagradni fond - Dodela zahvalnica i nagrada ucesnicima moto susreta - ROCK KONCERT grupe: - Bar Fly - Obrenovac - YU GRUPA - 3N bend - Beograd NEDELjA: - Budjenje uz kafu , dorucak za sretan put D O B R O D O S L I LOKACIJA 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Kao predhodnih godina jedan od naj boljih skupova zelim i ove da bude tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8592 Napisano Maj 9, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li će opet biti organizovan smeštaj u hotelu po povoljnijim cenama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 9, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čivija,kao i svake godine, dolazi kod svojih prijatelja.Odlično mesto i jedan od skupova sa najvećom posećenošću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Da li će opet biti organizovan smeštaj u hotelu po povoljnijim cenama? svake godine hotel Obrenovac pusti cene noćenja za bajkere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Čivija,kao i svake godine, dolazi kod svojih prijatelja.Odlično mesto i jedan od skupova sa najvećom posećenošću. Hvala komšija Evo kako je bilo prosle godine http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/64710-mk-warriors-serbia-come-out-to-play-iv-party/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja da dodjem... :lol: .. nikad nisam bio.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bio prosle godine sa drugarom, bilo odlicno! Extra lokacija, extra organizacija. Vidimo se i ove! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja da dodjem... :lol: .. nikad nisam bio.... Ti dodji u sredu da pomažeš u kampu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Bio prosle godine sa drugarom, bilo odlicno! Extra lokacija, extra organizacija. Vidimo se i ove! Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan vremenska prognoza nam ide na ruku http://www.weather2umbrella.com/sr/w2u-meteo-team-tekstualna-prognoza/eta/9/318 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 11, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza je takva da više treba da brinete da li će biti dovoljno piva! Što volim takve brige! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja da dodjem... :lol: .. nikad nisam bio.... Ti dodji u sredu da pomažeš u kampu Umesto da mene kao starijeg i iskusnijeg coveka docekate ko sto bog nalaze vi bi da ja rmbacim... cccc... kakvo vreme doslo...e moj Gojko...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan A ko ne moze docekati ovaj vikend???? JAAAA Gojko,Siki zovite ako sta treba ... znas vec. Msm Pegija,ne mene axaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba pomoc ja mogu ima tu i cokin sator ako ga nisu oterali pa da prilegnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja da dodjem... :lol: .. nikad nisam bio.... Ti dodji u sredu da pomažeš u kampu Umesto da mene kao starijeg i iskusnijeg coveka docekate ko sto bog nalaze vi bi da ja rmbacim... cccc... kakvo vreme doslo...e moj Gojko...... Onda dodji da gradiraš rakiju i degustiras pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan A ko ne moze docekati ovaj vikend???? JAAAA Gojko,Siki zovite ako sta treba ... znas vec. Msm Pegija,ne mene axaxaxaxa Nema "ako".... Pomoć je uvek dobrodošla Pozz i vidimo se za vikend!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba pomoc ja mogu ima tu i cokin sator ako ga nisu oterali pa da prilegnem Splav, šator, prikolica... možeš da biraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 39 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan pozz iz panceva dolazimoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 15, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Da li će opet biti organizovan smeštaj u hotelu po povoljnijim cenama? Noćenje u hotelu Obrenovac je 1000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Jeli istina da strane table ne plačaju ulaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ne volim skupove ali svratio prošle godine i bilo je prilično dobro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jeli istina da strane table ne plačaju ulaz? Istina je da stranci ne placaju ali samo oni koji prebace 400 km, do skupa. Sve je sredjeno i uredjeno. Bina i sankovi montirani,sator postavljen a pice se hladi. Dobrodosli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Eto nas u petak u sumrak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Buca - sidro, stiže danas kao izvidnica, a i da vam se nađe ako zatreba neka pomoć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...