Tantal 18 Napisano Januar 19, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Shadow VT 750 C2 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nju primetio. Ima jedna i u Gruži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Januar 20, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 1. 2014. at 23:03, finish je napisao: Ne izgleda mi lose ona zlatna iz Subotice mozda bi cena isla ispod 3 soma,gume koliko vidim i nisu neke mada covek tvrdi da su ok.Po km- azi reklo bi se nova mada........ 14 godina star, turing motor koji je presao 32.000 km ... ko poznaje Svajcarski turisticki motociklizam zna da je 2.300 km godisnje za njih mnogo... nemaju oni toliko jak standard motor sasvim korektan i uz malu korekciju cena korektna, ne znam cemu ove price sa kilometrazom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 20, 2014 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nema potrebe gledati kilometrazu... gledaj u kakvom je stanju masina i generalno motor, da se ne cuje nikakav cudan zvuk, da li vuce dobro, da ne stuca, da su lanac i lancanici dobri... Moj savet je jedino da se zamenu platine na pumpi za gorivo i miran si oko 50000km... samo zamena ulja, filtera ulja i filtera vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tantal 18 Napisano Januar 20, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Shadow VT 750 C2 Prijavi odgovor kao problematičan Odjednom sve Vare koje seprodaju su iz Švice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
finish 12 Napisano Januar 21, 2014 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan bbbole Moj komentar nije imao nikakav los predznak samo sam izneo neko svoje misljenje koje je laicko posto ja nemam ama bas nikakvih iskustava sa ovakvim motorima, pa to sto vidim to mi je.Kilometraza znam da nije nesto bitna ,ako valja valja a ako ne moze da ima i 1000km dzaba. U svakom slucaju nista lose od mene ,a i u slucaju da kupujem poveo bih nekog strucnog sa mnom da da misljenje ,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Januar 22, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ma, taman posla da je tebi nesto lose upuceno...na protiv... Moj komentar se odnosio na oglas, tj. prodavca, tj. na nekog ko je vracao kilometrazu i time misli da ce navuci kupca (+ ovo Svajcarska )... a ustvari te osakati za jedan vrlo bitan podatak u kasnijem odrzavanju motora i planiranju duzih putovanja. Srecno sa kupovinom, ako ti treba neka pomoc tu sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 22, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan I ja pratim Vare po oglasima skoro pa danonocno :-) Izlistao sam sve ove da kazem nase ali ako mekoga zanima ima i nekoliko zanimljivih primeraka na Subito.it gore na severu Italije, samo ukucate neki severni region tipa Veneto, Lombardia itd. Ima Ok ponuda, mislim da to jos moze dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 22, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 1. 2014. at 19:27, Tantal je napisao: Odjednom sve Vare koje seprodaju su iz Švice ? Prodaje se i moja, nije iz Svajcarske Ljudi , jeli ok cijena koju sam stavio za moj motor 6000 e. Motor je 2007 i sa svom mogucom opremom , neogreban i sa novim gumama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Januar 23, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je brutalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 1. 2014. at 22:12, Mikeli.pg je napisao: On 20. 1. 2014. at 19:27, Tantal je napisao: Odjednom sve Vare koje seprodaju su iz Švice ? Prodaje se i moja, nije iz Svajcarske Ljudi , jeli ok cijena koju sam stavio za moj motor 6000 e. Motor je 2007 i sa svom mogucom opremom , neogreban i sa novim gumama ... Moze li neki link ka oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan To je ta cena. Jbga kad afrike 30+ godina "vrede" 4.000e onda je ovo jos i jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
finish 12 Napisano Januar 23, 2014 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Дођох данас са вожњице,ту мало око 130км,и да паркирам мотор у гаражу дадох му мало јачи, гас као да га мало издувам,и он се угаси....ја се скаменио...покуша ма да га упалим,неће...ја мало му дадох гас па онда поново и упали...и послије тога све нормално...претпостављам да је од горива,мада нисам сигуран...ако неко има неку идеју био бих захвалан...иначе је модел са убризгавањем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupi model sa karburatorom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 2. 2014. at 10:47, miljan africa07 je napisao: Kupi model sa karburatorom Миљане,таман да се трампимо.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 2. 2014. at 14:09, semafor je napisao: On 5. 2. 2014. at 10:47, miljan africa07 je napisao: Kupi model sa karburatorom Миљане,таман да се трампимо.. Nemoj mu dva puta nuditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo je vazno da se nesto vrti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan @semafor Koja je kilometraza na motoru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Februar 6, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 2. 2014. at 14:45, mad_max0204 je napisao: @semafor Koja je kilometraza na motoru ? Прешао је 50 100,туда неђе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj pumpu za gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Djenka jesi ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Februar 8, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 2. 2014. at 17:09, miljan africa07 je napisao: Djenka jesi ti Pa Miljane sav si mi saren. Nick ti Africa 07 a za motor pise da vozis BMW . Kao da se stidis sto vozis Varadera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 2. 2014. at 9:00, Simon69 je napisao: On 7. 2. 2014. at 17:09, miljan africa07 je napisao: Djenka jesi ti Pa Miljane sav si mi saren. Nick ti Africa 07 a za motor pise da vozis BMW . Kao da se stidis sto vozis Varadera Pa jebiga nemos stici sve menjati. Raspoznajemo se po hrabrosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Februar 10, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 2. 2014. at 17:09, miljan africa07 je napisao: Djenka jesi ti Миљане,ја сам мислио да знаш...Поздрав брате Како да се увјерим да је са пумпом све у реду,који су сиптоми кад се поквари пумпа... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 10, 2014 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Vrati se malo unazad npr str.15 tu je pricano o pumpi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...