PROFILER 76 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Moje cudoviste... Dajveru, pa ja tebe cesto vidjam po Bg, juce si bio na Adi tamo gde skijaju ako se ne veram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dajveru, pa ja tebe cesto vidjam po Bg, juce si bio na Adi tamo gde skijaju ako se ne veram Pa ne secam se pravo da ti kazem ... ali da bio sam tamo ovih dana.... javi se slobodno.. pa pice da pijemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan By the river... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_EXTREM 0 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog bajka samo vise nema vizir jer sam pala pa sam ga polupala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran.st 2 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: 43°30′N-16°27′E Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, u igri je plavi DL1000 K7. Kupljen u Moto Sport "Brekalo" u Splitu u rujnu 2007. godine. Šta se tiče dodatne opreme koju san stavlja tu su: Givi crash bar H&B centralna nogara Topcase Givi Maxia E52 + meki naslon za suvozača Saito grijane ručke ugrađena utičnica 12V ispod sjedala V-Strom tankpad Šta se tiče prerada i dorada na motoru: izvađeni sekundarni leptiri sređena mapa ubrizgavanja goriva Do sada ima prijeđenih oko 13000 km. I za kraj, to izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 9, 2008 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja malo pohvalim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Jul 10, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Jul 10, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Ajde rekoh i ja da navacim svoj PIRDE AND JOY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 13, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan "pride". btw.nema tvoje slike....URL? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
junior 0 Napisano Jul 13, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jul 17, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan evo je i moja mala nindza ;D...P.S. sada ima i zmigavce i retrovizore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cWeLe 3 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: - Motocikl: CBR 600 F3, MT-09 SP Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj tek kupljeni ljubimac stigao je pre par dana,neki lik od kojeg sam kupio je pao sa njega. Pogledajte slike pa mi recite moze li se to nekako zakrpiti ili mora da se menja oklop.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trte 0 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rudy_kv 0 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda VF750S Prijavi odgovor kao problematičan bivsi moj MZ TS 250 i moja sadasnja Honda CM125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 1, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Hondice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje dve lutkice, heheh ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojega vranca osedlanog za skup u Užicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak puta na odmor u Sokobanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Avgust 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 11, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog RS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo vozim dvadesetdve godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo sinoc smo se malo slikali pred lov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Pre neko vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...