gogo 101 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 3.dan (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znate šta drugari, svaka Vama čast na trudu, ali slike su Vam krš. P.S. Shodno tome predlažem popravni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 5, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znate šta drugari, svaka Vama čast na trudu, ali slike su Vam krš. P.S. Shodno tome predlažem popravni Ja sam za! Ali prvo da izmolimo NIS ili neku slicnu firmu da nam bude sponzor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I povratak kući manje slika pošto su baterije bile prazne (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ova krava istripovala nešto ili? Pitam se da li joj je uteko na vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ova krava istripovala nešto ili? Pitam se da li joj je uteko na vreme? neznam nisam siguran po svemu sudeći je krava u velikoj prednosti :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan :moto3:ej ljudi kad gledam s ove strane sad ma bilo je za 10 pa i više :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Jun 5, 2012 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ova krava istripovala nešto ili? Pitam se da li joj je uteko na vreme? neznam nisam siguran po svemu sudeći je krava u velikoj prednosti :lol: Meni to ne lici na kravu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan :moto3:ej ljudi kad gledam s ove strane sad ma bilo je za 10 pa i više :lol: Da ste preko Terazija, onda bi bilo i 20... ali piva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa disu ti snimci bilo je i kamerica :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E to će malo da potraje.. dok se naši reditelji usaglase, razmene materjale i sklepaju Vidoja.. protećiće dosta vode Dunavom.. a bogami i Drinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan snimak za početak.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Jun 6, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel to MishaF vozila svoj motor ili se vozi sa Popsijem? A?! Kakve su ovo prozivke?! Sta, pa mu zbog toga otisli lezajevi?! Svoj naravno! Pozdrav za drustvo, Kepu, dadilju... Meni bilo super! Samo pitam, nisam znao da vozis Bravo Misho! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 6, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Opet i opet "ODLIČNO" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 6, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan -ći snimke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jun 6, 2012 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan E нека вам је било тако! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Овај господин с брковима је објаснио! Крв није вода! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan http://youtu.be/x9ex2AJWAMA http://youtu.be/BoaooylREo8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo i prvo, hvala Kepi na trudu, sjajnoj organizaciji i svemu ostalom što nam je ova 4 dana učinilo nezaboravnim :care: Drugo, hvala super-ekipi na druženju i fenomenalnom provodu :care: Jes, bio sam na svakoj deonici poslednji i moralo me se čekati i tražiti tu i tamo , al' zamislite samo kako bi ste se napatili da je umesto mene bila kakva miss topless po koju se svako malo trebalo vraćati u šumu. Treće, hvala bogovima kiše i nevremena što su nas ovoga puta preskočili :care: Četvrto, nije pobedila ni afrika ni tenera. Pobedio je PopsY! :takoje: ...i da ne tupim previše, kao što znate, posle Mokre Gore ja sam krenuo za svojim ćeifom... ...i eto, dođe do toga da se pred vama nađe ovaj mali Deserters Diary ili kako je već sve to bilo: Helem, sedim ti ja tako... kontam nešto... kad žena mi - otidi deder do pijace, al' gledaj da nađeš paprike a ne kafanu! Jes' malo sam okasnio za pijacu, al' znam ja di su stari paprikari. Taman po cigaru, kad viče ovaj s' aerobik fruzuru - Aj' s nama kume u Kosijerić na poljoprivredni sajam sas paprike i još neki' plave lubenice. - Pa 'el mogu u ovako odelo i s' ćelave papuče? - Ma može, samo si uzi neku papriku da pokažeš, pa će s nama spavaš u hotel i sabajle da izedeš kuvano jaje sve za džaba! Auu, metem se na jednu lepu papriku i krenemo... A čudesa, tamo u Kosijerić grad, ne mereš ni u Parizu nać'! ...kamp na bazeni, večera u Brezu, izlazak u centar, pivo is čašu... Ma ni 5 minuta ne prođe, ni oči ne otvorih a sve šuta me u guzicu i viče - Zbor! Trči! Kapetan Kepo, vidi se glavni od ovi' sa golemu papriku - "Daljina 50.000, Visina 1201, Azimut 300, prvi red brzo lako-rasprskavajuća, drug red redno teško-razarajuća - Pali!!!" ... i tako, prijatelji, dobri vojek Švejk ode u rat... A rat - nekom rat a nekom brat... pad na dupe pad na glavu pad na dupe pad na glavu i buca-buca.... Tara, ovde naš Džo-han pade za Cara i Otadžbinu na frontu kod Predovog krsta. Kamarad, želim ti što brže ozdravljenje i povratak u sedlo kineske samohotke :takoje: Put kojim se ređe ide - Predov krst - Zaovinsko jezero, komanda samo - forsirani marš. Jebe se njima što sam ja iz Beograda, što mi je babo direktor, što imam dus tabane, što ne vidim sve boje, što imam krivu kičmu, šum na srcu, kamen u žuči, što volem samo momci mladi i što sam naviko samo korzo štrapac i ništa teže od kašiku. Ovi bo'me navrli ko' smrt na babu! INTERMEZZO "...kraj livade rujne i ovakvog blaga, lijepo ti je biti čobanica mlada..." Ehhh! Ahhh! INTERMEZZO PIU DOPO Pardon me, would you be so kind to pass me a tea spoon and may I ask for one more drop of milk? Certanly my dear, may I offer you a couple of those marvelous cookies? Ahh, you are so kind... Ondak opet... red slanine, red krtine I dođoh nekako na to Zaovinsko jezero - stanište Pančićeve omorike v.(buduće) čačkalice u sredini. Tu reših da dezertiram čim se ukaže prilika. I opet - Mirno, Nadesnooo, Napred marš!!! Mokra Gora, pre rata jedna sasvim normalna vukojebina, a sad Meka i Medina psychodelic-ethno-thrash-metala. Otalen ja zavrnuh levo i bjež da me ne ufati Capt. Kepo ili još gore da mi onaj međed sa Mećavnika, bezbolnom Montezuma metodom ne izvadi srce i prinese dušu bogovima kiča! ...i još uzme 300 dinara... participacije! ...ahaa, tako je Johnny jednom došao medi na rupu... eno ga sad preprariran ko' Lija kod Macole I, pošto sam uteko od svi ovi' ludaka, ja ti fino udarim štaftu do Zlatibora pa putem Ljubiš-Visoka. Hvala forumaškom sektoru za ekonomsko-propagandno-kontra-obaveštajna dejstva što je sliku na kojoj sa lovcima ispijam rakiju i pivo zamenio prigodnim prikazom pastoralne idile. Svaka ptica svom jatu, svaki lola tuđem - senu! A oko sena - selo, kako Bog zapoveda i čast nalaže - jebeš kuću bez traktora i televizora u boji! Dalje, put me nanese na deonicu Ljubiš-Jasenovo (ka Ivanjici), od posebne strateške važnosti zbog potoka na kom' sam se malko zapr'o. Otalen, reših da se odmetnem malo u hajduke, pa krenuh na Goliju. Od uspomena na te bezbrižne dane izdvojio bih - Rimski most. Koga možda zabuni otkud ovakva ćuprija na ovakvom mestu - tu odmah pored je fantastično i maštovito uređeno ethno domaćinstvo sa rimskim smederevcima, rimskim peglama na žar, rimskim radio Kosmajima okačenim o voćke po avliji, rimskim miljeima sa grbom Crvene zvezde i drugim brojnim artefaktima koji verno dočaravaju običaje i atmosferu pred suton rimske Republike. Od četovanja sa Golije ostade mi u sećanju i Petrovića česma, ne toliko zbog jedne česme na koju se potpisalo preko 20 ktitora plamenita srca, darodavalaca što ne žališe zlata i svih znanih i neznanih junaka, koliko zbog opojnog mirisa crnogorice koji čoveka nagoni da se zavali negde i više nikuda ne krene. Wunderbaum burazere! Al' ne časi časa, poskoči junak na noge lagane, udari na Jankov kamen (1833 mnv, vrh Golije prim.pp). Tresla se gora, rodio se miš! ... jerbo neće grom u paprike! A sa Golije ka Pešteru, malo stojećki... ... pa malo sedećki... ... a ondak malko od'zada... ...i ha-hu - ćevapi i kadaif za šampione! ...vidite onaj putić levo? E tamo ih nećeš naći. Dalje, u dnevniku jedne domaćice, šalim se - desperadosa, ostaće krupnim slovima zapisana imena Sjenica, Zlatar, Nova Varoš, Uvac. Kako su te subote Njemci i teksaški rendžeri očito bili zauzeti Apačima, Komančima i ostalim Šošonima, moglo se plaho preterati svuđe gde stoji ona crvena tabla na kojoj bijelom latinicoi piše - Stop dušmaninu crnom, neprijateljima endemskog relikta i moderne ekološke misli. Posle, tih slavnih dana Kepine vojne, mog prvog i jedinog kupanja, nazivati reku i kanjon Uvca "devičanski čistom i netaknutom prirodom" i sl. je čisto licemerje. Mogu slobodno da skinu one table sa slikama ptica, biljaka i životinja. Pozor! - ma šta čitali u turističkim brošurama, na bilbordima i ostalim medijama - voda reke Uvac nije za piće! Pijaća, ne pijaća, ja počinuh kraj nje ka' grof! Dok se u kanjonu odvijala drama, odozgo sve je izgledalo spokojno u bležepočivšem zemaljskom rahatu Jezero, sa sve meandrima ovoga je puta imalo sreće ...više sreće nego pameti! But, I BE BACK! 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jun 7, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan E, kad ce tenerasi imati vakog jednog...nikad... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan dobar ma sta dobar odličan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 7, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Khhhm khhhm Samo da odvojim nešto malo vremena, sad u avgustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...