lord_oblivion 1389 Napisano Maj 27, 2012 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Za Bandolerose, Lord_obilvion-a, a i one koji misle da im je zahtevna voznja van asfalta zbog tipa motora koji voze... Snimak je nemontiran (samo malo skracen) sa proslogodisnje voznje po Goliji, ali smo u povratku turistickim tempom svratili do meandra na Uvcu. Nahranili smo oci i dusu i siguran sam da apsolutno vredi preci tih 7 kilometara bez asfalta, zarad sjajnog pogleda i prelepih meandri. Klip mozete pogledati i u rez. 720, ako vam to nesto znaci. Ja nisam ni pomislio ništa slično, Conti Escape tek razrađene a za srednji lonac samo tražim razlog da ga skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Maj 27, 2012 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I meni su neke stvari na motoru krenule naopako ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 27, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre cergari, jel radite i gvozdje i aluminijum ili samo gume? Imam ovde kod kuce neke gume ako mozete da dodjete da ovo raskrcite. Mogao bi ti da pokrenesh tu tvoju neku nekretninu pa da se provozash malo sa drugarima kao nekad, a ne samo te sume da krcish i da se trkash .. Josh malo pa cemo da te gledamo samo na televiziji .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 27, 2012 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Rute fino podesene i rade na iGO Primo2... Bar mislimo da rade!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rute fino podesene i rade na iGO Primo2... Bar mislimo da rade!!!! znači kad se izgibimo krivi su navigacijski uredjaji... e sad mi je lakše :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 27, 2012 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Rute fino podesene i rade na iGO Primo2... Bar mislimo da rade!!!! znači kad se izgibimo krivi su navigacijski uredjaji... e sad mi je lakše :lol: :D Kriva je majka priroda!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dase 66 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosjeric Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se sa lica mesta, pripreme pri kraju 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to iz kamiona, ili aviona ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dase 66 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosjeric Prijavi odgovor kao problematičan Iz telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan WOW jel ima kameru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mammo 20 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 24 postova Motocikl: XTZ 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Au afrosi.. al ste se opremilii uplašili smo se načisto vaših čepova a boje branimo izgleda samo Plopsy i ja.. I ja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 27, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao kondicioni trening po Fruškoj Gori U jednom momentu mitas s sve kramponima je jedva izlazio na kraj s blatom.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 27, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dase, jel ona poslednja slika znači ko ostane da će ga pojesti orlovi ? :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 27, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao kondicioni trening po Fruškoj Gori U jednom momentu mitas s sve kramponima je jedva izlazio na kraj s blatom.... Moras to malo brze da teras, da inercija izbaci blato ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Au afrosi.. al ste se opremilii uplašili smo se načisto vaših čepova a boje branimo izgleda samo Plopsy i ja.. I ja To Munjo samo, nadamo se da gume nisu i dalje sa fotke p.s. braćala, najebali smo od Johan.Mammo kvarteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 27, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan p.s. braćala, najebali smo od JohanMamo kvarteta aaaaaaaaaaaaaaaaa.... obavezna oprema pored dobrih guma su čepići za uši :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Au afrosi.. al ste se opremilii uplašili smo se načisto vaših čepova a boje branimo izgleda samo Plopsy i ja.. I ja To Munjo STenerasi, upala vam sekirica u med! Mammo rukom pali Husaberga, kad niko nogom ne moze !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 27, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au afrosi.. al ste se opremilii uplašili smo se načisto vaših čepova a boje branimo izgleda samo Plopsy i ja.. I ja To Munjo samo, nadamo se da gume nisu i dalje sa fotke p.s. braćala, najebali smo od JohanMamo kvarteta Tražiću da me smeste kraj tebe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 27, 2012 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ....a evo i rute!!! prvi dan: http://www.eagles-eye.org/2/prvi%20dan.zip drugi dan: http://www.eagles-eye.org/2/drugi%20dan.zip Radi u iGO Primo2... Za garmin konvertujte u .gpx file Malo su zbrda - zdola, iz delova ali snaci cete se! Prvi dan krecete iz Kosjere zavrsavate u Donjem Ljubisu, drugi dan krecete iz Donjeg Ljubisa i zavrasavate blizu Nove Varosi... Fali jos jedna vezna deonica od D.Ljubisa ka Priboju preko Brane za one koji ne idu da gaze Uvac... Sve ovo mozete otvoriti i u Google Earth-u.... Uzivajte! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 27, 2012 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 003 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bucko, prestani da odbrojavaš, nije mi dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Brale..pa zar ti ne tucaš kamen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 27, 2012 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bucko, prestani da odbrojavaš, nije mi dobro. Ja sam mislio da si ti vec krenuo!!! Lozis vatru i cekas bracu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Neda mi ova moja ništa da t...m, tako da mi ostaje samo braćo da ložim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 28, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...