polic 55 Napisano Mart 9, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva statistika o tipovima i broju motorcikala u EU ! http://blogs.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/03062006102924MWED5Y.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je pisac s time hteo da kaze, da se Fazer najvise vozi ? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 9, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije. Medjutim, meni je zanimljivija informacija da je drugo mesto zauzeo BMW R1200GS koji je taman DUPLO skuplji od Fazer-a. Zaista interesantno... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 9, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sve to zavisi od drzave do drzave kako je kod koje regulisan porez i dozvola za motorcikl. Mnoge drzave imaju ogranicenja koliki motor mozes da kupis u zavisnosti od godine starosti i iskustva u voznji motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovim mozete primtiti da se pretezno voze, kako da kazem, klasicni motori koji su za putovanje. Mnogo se manje voze R-ovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 10, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Za moj ukus (a o ukusima se ne raspravlja ) u klasi naked motora FZ6 nema premca i za 3 koplja je ispred bandita i horneta. Nije èudo što se i najviše prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma svi motori nove generacije u svojoj klasi imaju male nijanse razlike da je jedva osetno. Sve je stvar ukusa o kojima ne treba raspravljati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Mart 10, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Originalna misao je, ali pogresno i netacno prevedena) : "O Cezarevom(Julije) ukusu ne treba (ne smesh) raspravljati". I imala je naravno potpuno drugo znaccenje. Ja bas mislim da o ukusima treba raspravljati, jer iza njih nesto stoji. Naravno, ko voli da se bakcce sa tim:) Sve je stvar mentaliteta, mi smo ocigledno slicniji po temperamentu spancima a mozda negde i englezima, jer mi se cini da ima vise R ova nego u ostalim evropskim zemljama u ukupnom procentu, iako je procenat izuzetno mali, i takodje imajuci u vidu i ostale sportske motore koji su i po 20 godina stari a jure srpskim ulicama i putevima. Cini mi se da se kod nas procenat sportskih motocikala nesto povecava u odnosu na druge tipove. Treba takodje uzeti u obzir (ako ne i najvaznije) i cinjenicu da je nasa kupovna moc jako slaba u odnosu na ove zemlje, pa bi nama trebalo postaviti pitanje: "sta bi ste zeleli da vozite a ne sta vozite"? Oni manje visse uglavnom i kupe ono sta zele. JA vozim xt600 ali mi po temperamentu odgovara Kawa ZX6r i uzecu je nadam se kao sledeci motor. I jos jedna stvar, svaki srpski primitivac ce uzeti Rku jer mu svaki drugi izgleda "shonjavo". Zato i ginu kao muve. Na zapadu se te kategorije ne racunaju. Sto rece neko, baja je baja, i na motoru i na biciklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...