dr.GT 6 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem stene Americkog Staforda pozeljno da je zuto-bele boje i zenkica. To je za poklon pa je malo HITNO...... moze i sa papirima i bez. tel. 0644190929 Goran ili mail gorangoxy@yahoo.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 8, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar moj,al neznam dal mu je musko zgazio auto il zenku,evo ti broj pa se dogovaraj 0642897077 mica se zove,C kao Cuprija,samo reci da ti je Goran majstor rekao,pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar moj,al neznam dal mu je musko zgazio auto il zenku,evo ti broj pa se dogovaraj 0642897077 mica se zove,C kao Cuprija,samo reci da ti je Goran majstor rekao,pozz Hvala,zvao sam prodato juce jbg.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 8, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar moj,al neznam dal mu je musko zgazio auto il zenku,evo ti broj pa se dogovaraj 0642897077 mica se zove,C kao Cuprija,samo reci da ti je Goran majstor rekao,pozz Brate pa dal je moguce??? Mislis zove se Mića,Ć kao Ćuprija ahahahahahahahaha Zar nije lakse promeniti font nego objasnjavati sa gradovima Srbije. Nisam mogao da izdrzim sorry za off 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar moj,al neznam dal mu je musko zgazio auto il zenku,evo ti broj pa se dogovaraj 0642897077 mica se zove,C kao Cuprija,samo reci da ti je Goran majstor rekao,pozz Brate pa dal je moguce??? Mislis zove se Mića,Ć kao Ćuprija ahahahahahahahaha Zar nije lakse promeniti font nego objasnjavati sa gradovima Srbije. Nisam mogao da izdrzim sorry za off Ma kakve veze ima bitno da sam razumeo sta je covek hteo da kaze...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 11, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar moj,al neznam dal mu je musko zgazio auto il zenku,evo ti broj pa se dogovaraj 0642897077 mica se zove,C kao Cuprija,samo reci da ti je Goran majstor rekao,pozz Brate pa dal je moguce??? Mislis zove se Mića,Ć kao Ćuprija ahahahahahahahaha Zar nije lakse promeniti font nego objasnjavati sa gradovima Srbije. Nisam mogao da izdrzim sorry za off ajde kompjuterista reci mi kako se to menja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan moze lock,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...