Golub 1643 Napisano April 6, 2012 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze u naslovu prodajem koznu jaknu model je identican vijetnamci, jakna je polovna, nema ostecenja, od deblje koze je, metalni rajfeslus, nema protektore...rekao bih neka M velicina na njoj pise br.42 Cena 45€ 061 1389 850 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 6, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan U slicnu jaknu iznutra mi je majstor usio dzepove za protektore i to za sitne pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Bio,video,sve u svemu odlicna jasha,ali meni malo tesna... Odgovarala bi nekome do 175 otprilike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima zamena za klasicnu koznu jaknu negde velicine XL. Stavicu slike i dimenzije ako te zanima... Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam slicnu samo platnenu i uvek mi stoji u bunkeru od motora (skutera) cak i leti - nikad se ne zna sve preporuke vetar i kisu ne propusta, za municiju ne znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...