Nidža 160 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan BMW Rallye pro 3 jakna. Žuto-crna, broj 54. Kupljena pre dve nedelje, dva puta obučena, bez tragova nošenja. Velika mi je, naručio sam 52. 400€. Nikola, 063/445-599. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 3, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan BMW Rallye pro 3 jakna. Žuto-crna, broj 54. Kupljena pre dve nedelje, dva puta obučena, bez tragova nošenja. Velika mi je, naručio sam 52. 400€. Nikola, 063/445-599. Pozdrav! Ma jel ti mene zajebavas? Pa sto ne probas da vratis ili tako nesto? Ako je samo broj u pitanju? Aj srecno matori 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ma jel ti mene zajebavas? Pa sto ne probas da vratis ili tako nesto? Ako je samo broj u pitanju? Aj srecno matori Ako me neko razume, onda si to ti... Samo broj u pitanju, ali dovoljno da me nervira...i onda moram to da rešim, jbga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.webbikeworld.com/r4/bmw-rallye-3-jacket/ - ista 'vaka. Ima i kutiju, dugmiće u kesici i mini brošuru, ako je bitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 4, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, da je samo za aršin manja... Treba mi za suprugu. Nego, stvarno probaj da se nagodiš sa ovima iz delte. Mora da postoji neka opcija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Nego, stvarno probaj da se nagodiš sa ovima iz delte. Mora da postoji neka opcija. Za Deltu sve pohvale, posebno za lager. Uzeo sam broj 106, koji mi je idealan. Imali su je na lageru, kao i 52, 54, pantalone 52, 106, 54 i sve ostalo što sam tražio... Ova koju prodajem nije uzeta u Delti, zato nisam ni probao da je zamenim. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 4, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su ok, zato sam ih pomenuo. Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Bump! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...