miša bmw 284 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju vernu kamilu. 1997 godište,registrovan do 24.06. ove godine. 80.000 km,bez ozbiljnijih problema ili padova. Od dodataka ima Crash barove, Top case i nosače za bočne Moto Detail torbe. Motor je kompletan, bez ulaganja, pošto mi za koji dan stiže nova zadnja guma.Jako pouzdan motor,a gde me je sve odneo, vidi de na putopisima: forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55552-do-afrike-u-novembru-od-sahare-do-grudvanja-u-slo/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/49316-bmw-motorrad-days-2010-garmish-partenkirchen/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47043-balkan-moto-tour-2010/ Rastajem se od njega samo zato što sam se naložio na GS-a, pa prodajem i njega i K 1200 R. Cena 3300 E. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan A da, Miša 0638858005 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Video motor, slušao kako radi, znam gde je sve Miša putovao sa njim i toplo ga preporučujem. Motor je stvarno u perfektnom stanju Vredi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za motor, redovno je odrzavan, mazen i pazen, poznajem vlasnika licno i sve hvale za njega samo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 4, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to bio motor Markonija iz Čivije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to bio motor Markonija iz Čivije? Jeste! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 4, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Znam kompletnu istoriju tog motora.Bilo ko da ga kupi neće pogrešiti(znam čak i neke sa GSX-R-ovima koji su gledali samo rep tog BMW-a!Pozdrav i mislim da će taj motor lako naći kupca! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ko god ga uzme, neće se pokajati, ni ja nisam, i da mi dupe nije zinulo za GS-om,vozio bih ga do kraja života... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, ode moja kamila, Ceperko želim ti puno puno bezbednih kilometara sa njom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...