patak 108 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Enduro trka u Horgošu 21.10.07. U subotu je trening u nedelju trka. Koliko sam čuo od organizatora vozi se oko 60 km kroz razne terene- šuma, veliki usponi, kanali sa vodom. Posle trke ručak u Horgoškoj čardi. Ja ću da idem ali mrzi me u subotu pa ću doći samo u nedelju da turistički odvozam trku. Enduristi javljajte se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se. Samo mi jos motor fali.... ;D Proveri druze da li moze da se vozi trka bez treninga....Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Što se ti javljaš, ti nisi endurista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 21, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo jako dobro zvuci... jel je uobicajno da se pusta turisticka voznja po stazi? Samo da mi je guuma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Što se ti javljaš, ti nisi endurista. Ali je testerista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Octobar 23, 2007 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Što se ti javljaš, ti nisi endurista. Ali je testerista. A NAJvolim da testerisem zelene na stazi... ;D ;D ;D Ocekujem te... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Octobar 23, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan OK Patak da cujemo jel' bilo nekog trkanja tamo u Horgosu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Octobar 24, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, zbog kiše smo svi otkazali i nismo otišli. Mislim na nas iz Bgd, Pančeva, N.Sada, Kule. Trka je održana , vozili su samo lokalci iz onog kraja. Kažu da je bilo super, kiša nije padala dok su vozili, a teren peskovit pa upio svu vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan kad bude bilo trke,javite mi OBAVEZNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...