SmokeS 339 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi prednje plastike od Africe Twin. Pozeljno od rd04 ili rd03. Kupio bih ili primio na poklon polupane plastike, da fale delovi i td. Da ne kupujem i ne kasapim cele. Trebaju mi za neku igrariju Tako da je zalosno dirati neke u odlicnom stanju. Ako ima neko neka javi. 065/890-91-90 ili pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 10, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam dve ocuvane plastike od rd04 cena za obe 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dve ocuvane plastike od rd04 cena za obe 50e Sto nisu polupane Polupaj ih i spusti cenu Salim se naravno. Jedino mi treba ta prednja maska. Zadnja jos uvek ne. Ako uspem da nadjem ostatak cujemo se. Pusti na pp (ili ovde) cenu samo za tu prednju ako bih je posebno prodavao. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 10, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan JEL TI TREBA VIZIR ZA RD O4? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan JEL TI TREBA VIZIR ZA RD O4? Ne treba, hvala. Pokusacu da napravim relly plastike za at. Moje su u dobrom stanju, ali ne bih voleo da ih unistim i da sam shvatim da taj posao nije za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock. Kupljene plastike od rd07.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Dizemo opet oglas. Trebaju mi bocne plastike od rd03 ili rd04. Od rezervoara do kupole. Da bih lepse odradio taj posao. Oglas vazi narednih par dana. Mogu cele ili polupane i td. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...