SpaleKG 298 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hornet je 2004 godiste, kupljen u septembru prosle godine u 3T-Racing-u na satu bilo 4400km, ne znam da li je tacno, vlasnik Gagi tvrdi da jeste. Sada na satu 6500 km. Motor uvezen iz Svajcarske bila blokada na 27KW, nije mogao da vrti preko 6000 obrtaja, znaci nije kidan. Blokada skinuta tada, u saobracajnoj se vodi na 27KW jer su prepisani podaci iz Svajcarske saobracajne. Registrovan do septembra 2012. Kada je kupljen uradjen servis i skinuti retrovizori koji izlaze iz volana pa stavljeni novi, kao i nove rucice i tegici. Stanje perfektno. Gume odlicne, pancirna creva napred, Skorpion izduv, alu slajderi... Cena 3000 Eura. kontakt 065/301-2900 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 24, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš far od motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne, takav je stigao iz Svajcarske. Bio je far za Horneta na forumu za 40 Eura, ako ti treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiv motor, malo je samo cudan taj prednji far... da mi nije tako daleko, mozda bi dosao i da bacim pogled... u svakom slucaju, srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Da, na slikama stvarno izgleda malo "buljavo" nije bas taku uzivo, uklapa se sa kilometar satom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 24, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja far, fala Bogu, ne treba mi drugi. Nego drugar traži Horneta, al nismo baš ljubitelji tih okatih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan "OKAT", ih kolega upropasti mi motor, pa taj far kosta 180 Eura. http://barracudamoto...rovi-p-138.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Mart 27, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,ali stvarno mu ne stoji ovaj far. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Mart 27, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,ali stvarno mu ne stoji ovaj far. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu, posto vidim da Vam se moj motor ne svidja, kako vas taj far ne bi dalje nervirao, zakljucavam temu. P.S. Mislim da je far od presudnog znacaja za kupovinu motora. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Motor ponovo u prodaji, stanje isto, na satu 8600 Km, cena ide dole.... Greska je bila u vezi snage, nije 27Kw nego 24Kw u saobracajnoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jul 2, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel ti rekao neko da mu nikako se stoji taj far :D ... prodaj motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Samo oni koji ga nisu videli uzivo.... Ali da , u pravu si, zbog fara ga prodajem. P.S. ovde sam ga oglasio ionako samo zbog zabave, na ovom forumu nikada nista nije prodato... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako to ide sa blokadom... Jel to potpuno normalan i standardan hornet od devedeset i kusur konja, samo su ga oni na cipu ogranicili ili se rade neke intervencije na "hardveru"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan S P.S. ovde sam ga oglasio ionako samo zbog zabave, na ovom forumu nikada nista nije prodato... nisi u pravu. prodaje se oprema, transalp i afrika 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Za kolege koje su pitale za blokadu, a i za one koji nisu a interesuje ih. Dakle blokada: Za Svajcarsko trziste stize sa blokadom. Skinuta je ispred mene, vlasnik servisa je hteo da kupac vidi sve to kao potvrdu da motor nije kidan. Sa blokadom nije mogao da predje 6000 obrtaja. Tako sam ga probao. Blokada je u usisima vazduha ispred karburatora, smanjen je precnik usisa i samim tim ne moze da udje dovoljno vazduha da bi razvio punu snagu. Na usisima i dalje pise 24KW ali je iz njih izvadjen reducir i sada radi punom snagom, jer su usisi punog precnika sada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Aj da kazem i ja svoje skromno misljenje Odmah da se ogradim da nije tip motora koje vozim ali meni se mnogo svidja ovaj far. Svi ostali street bike su na istu foru, okrugli staromodni far napred (bandit, ER 5, SV 650, hornet...) a ovaj izgleda mnogo robustnije i mocnije. I sat se bolje slaze, jbg, stvar ukusa Poz 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, da ima jos ljudi koji tako misle potvrdjuje to sto je Hornet danas prodat. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...