zarko1983 79 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Audi 100 cc dizel 5 cilindra, motor u odlicnom stanju uradjena generalana motora pre 50000 km ugradjeni najkvalitetniji delovi, posto idem na posao svaki dan 15 km u jednom pravcu palio je celu zimu bez obzira koliki minus bio. Pocinkovana limarija, prva boja, nigde truo, na haubi se skinuo lak na par mesta ne znam iz kog razloga, Registracija 16000 hiljada, potrosnja 6-6.5 litara dizela, posedujem dva para felni celicne sa zimskim gumama i aluminijumske sa letnjim gumama.Uradjen trap pre 1000 km. Ja sam drugi vlasnik, uvezo sam ga 1996. Jeftin a veoma rentabilan auto, razlog prodaje sto imam jos jedan auto i kombi. Cena 1500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan cena 900 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan 800 fix Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je proslo godinu ipo mogao bi sadasnje stanje da opises... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Stanje je isto, tehnicki potpuno ispravan, bez ulaganja, registrovan do 09.2014, pucanje laka na haubi je napredovalo jedino. Vozim ga do posla 15 km svaki dan i to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 2,3 benz, dobre su to mazge samo me plin nesto nervira u poslednje vreme pa je dizel kojï je dobar jos bolja varijanta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima kubika sa 5 cilindra i koja je snaga u kilovatima,ima li turbinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima kubika sa 5 cilindra i koja je snaga u kilovatima,ima li turbinu? 2000 kubika, klipovi orginal od golfa 2, nema turbinu obican dizel, mislim da je 51 kilovat. Registracija septembru 12700 din sa tehnickim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan U jbt ko za jugo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano Octobar 30, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dobićeš 500 eura u vrh glave. imam ja 123ku, bila kao čaša, stoji godinu dana neregistrovana. Pola godine ne može da ode za 500 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sad vise nije dosta da auto bude dobar i da se ne kvari, mora i malo da trosi. Trose dosta ti stari automobili. Imam ja 2000 kubika `84 godiste i da ga ne koristim iskljucivo kao teretni auto (a putnicki je) nikada ga ne bih registrovao i vozio. Moj na plin teeeesko ispod 12 litara u gradu (15 litara kad je mraz) Ovaj dizel mozda trosi 6L na otvorenom al u gradu tesko ispod 10... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 31, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Sad vise nije dosta da auto bude dobar i da se ne kvari, mora i malo da trosi. Trose dosta ti stari automobili. Imam ja 2000 kubika `84 godiste i da ga ne koristim iskljucivo kao teretni auto (a putnicki je) nikada ga ne bih registrovao i vozio. Moj na plin teeeesko ispod 12 litara u gradu (15 litara kad je mraz) Ovaj dizel mozda trosi 6L na otvorenom al u gradu tesko ispod 10... Nervira me kad neko nesto prica a totalno nije u materiji, ovaj auto trosi 0,5 litara vise od golfa 2, jer je totalno isti motor sa jednim klipom vise..... Ovo nije luksuzni auto(nekad je bio) ali je totalno rentabilan, meni treba pickup a vec imam jos jedan auto i kombi, nemam vise gde sta da parkiram. Generalna za njega je kostala 1100eura, ugradjeni najkvalitetniji delovi, pumpa radjena u Kragujevcu, nove dizne, novi ventili, vodjice,klipovi od turbo dizela, lamela, prednji amortizeri, ramena. Ja ne znam sta ima da se kupi za 800e da valja, ja nemam garazu stoji u supi ali u Zagubici zna da bude i do -20, svako jutro pali idem na posao, los dizel motor na prvoj hladnoci posustaje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 31, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam ..tako neki stariji auto od par stotina eura da pazarim..... ako naidjem na nesto dobro , u slicnoj sam situaciji ..12 km do posla u jednom pravcu. Dilema mi je da dam zenin mali Pezo 106 i doplatim te pare ili da kupim nesto kao tvoj Audi ili BMW kockicu i sl. Jel imas neku sliku enterijera, kako izgleda unutra, koliki je gepek ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 31, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam ..tako neki stariji auto od par stotina eura da pazarim..... ako naidjem na nesto dobro , u slicnoj sam situaciji ..12 km do posla u jednom pravcu. Dilema mi je da dam zenin mali Pezo 106 i doplatim te pare ili da kupim nesto kao tvoj Audi ili BMW kockicu i sl. Jel imas neku sliku enterijera, kako izgleda unutra, koliki je gepek ... Gepek je ogroman, vozim pecurke u njemu ponekad i stane 16 gajbica vocarskih, uvek je imao presvlake na sedistima tako da su cela, presvlake se pocepale na vozacevom sedistu i to je to, mozda imam i neku fotku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Octobar 31, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima ford pikap dizel 97 god mozda moze neka trampa da se pravi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 1, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sad vise nije dosta da auto bude dobar i da se ne kvari, mora i malo da trosi. Trose dosta ti stari automobili. Imam ja 2000 kubika `84 godiste i da ga ne koristim iskljucivo kao teretni auto (a putnicki je) nikada ga ne bih registrovao i vozio. Moj na plin teeeesko ispod 12 litara u gradu (15 litara kad je mraz) Ovaj dizel mozda trosi 6L na otvorenom al u gradu tesko ispod 10... Nervira me kad neko nesto prica a totalno nije u materiji, ovaj auto trosi 0,5 litara vise od golfa 2, jer je totalno isti motor sa jednim klipom vise..... Ovo nije luksuzni auto(nekad je bio) ali je totalno rentabilan, meni treba pickup a vec imam jos jedan auto i kombi, nemam vise gde sta da parkiram. Generalna za njega je kostala 1100eura, ugradjeni najkvalitetniji delovi, pumpa radjena u Kragujevcu, nove dizne, novi ventili, vodjice,klipovi od turbo dizela, lamela, prednji amortizeri, ramena. Ja ne znam sta ima da se kupi za 800e da valja, ja nemam garazu stoji u supi ali u Zagubici zna da bude i do -20, svako jutro pali idem na posao, los dizel motor na prvoj hladnoci posustaje... Nisam mislio nista lose, mozda stvarno trosi pola litra vise od golfa al svaki auto u gradu mora da trosi bar 10 litara (iz tih godina) I za delove ti sve verujem, ne vidim zasto bi lagao. Kazem ti i ja sam u istom problemu, imam auto od 2000 kubika `84 koji je stvarno mehanicki i limarijski dobar a opet ne mogu da ga prodam ni za 500e sa atestiranim plinom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1750 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan dobićeš 500 eura u vrh glave. imam ja 123ku, bila kao čaša, stoji godinu dana neregistrovana. Pola godine ne može da ode za 500 eura. Kako / gde moze da se pogleda ta 123-ka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je ona preko 2000ccm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano Novembar 4, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je ona preko 2000ccm... 240D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 4, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sto je preko 2000, za njega ne ide skupa registracija a motor je dosta bolji od 2.0 dizela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 4, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobićeš 500 eura u vrh glave. imam ja 123ku, bila kao čaša, stoji godinu dana neregistrovana. Pola godine ne može da ode za 500 eura. Kako / gde moze da se pogleda ta 123-ka? daj slike, link (može i na PP)... a što se tiče audija, vidi se da je lep auto... videću ako mogu nekoj drugarici da ga preporučim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Novembar 4, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan sa ovakvim autom su se nekada vozili direktori naftagasa. bese to stvarno limuzina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1750 Napisano Decembar 7, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A ta 123-ka??? Kude je??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...