Vroc-Kapo 2205 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 693 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo idemo malo morem , pa pored mora i tako to . Krasan suncan dan , Suzi spremna , lipotica rekla " moze " , i idemo . Spremite se na sunce , more , brodove , motore ... Jutro svice negdje daleko , a ja vec na trajektu za Split , 0615 , a stepeni je NULA ... image hosting jpg Sad ce i sunce ... image upload Suzi je vezana , na sigurnom , ovo je skola koju sam vec jednom platio i ne zelim opet ... image upload Posao u Splitu obavljen , idemo dalje , prometa skoro da i nema , pici brale , prvo stajanje na Vruljama izmedju Omisa i Makarske gif image hosting Ovo su Vrulje u Hrvatskoj ... image hosting A ovo su Vrulje u ??? jpeg image hosting Male lijepe Igrane gif image hosting Pa malo lipo Zivogosce ... image hosting Pozdravljamo se sa Makarskom rivijerom i idemo dalje ... free image hosting Sljedece stajanje je u Stonu , 10tak kamenica i rizoto , da se malo naspavat sad ... image host Drugi po velicini zid u Svijetu - prvi je kineski - tako kazu ... image hosting Pa malo soli da ne boli ... u Stonskoj solani ... free image hosting Nakon prinosenja dara Sv.Nikoli na Peljescu , evo i kako izgleda spustanje u Orebic ... png image hosting A tamo u daljini se vidi i Lastovo ( iza Korcule ) ... gif image hosting Malo plaze u Orebicu dok se ceka trajekt... free image hosting Orebic s kopna image host Orebic s trajekta free image hosting Suzi opet vezana u koralu ... hosting images I onda jos 40-tak km i Kapo se vratia doma ... Lipi pozdrav svima i uzivajte u ovom dasku mora i sunca ... EDIT : a evo i mali amaterski video od prije par dana , pa se vidi kako vuce u drugoj i trecoj , jer 4-ta i 5-ta ne trebaju osim na autoputu Uzivajte ... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za*ebi one spotove na televizoru, ovo je prava reklama Hvala za mali morski intermeco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Lep put :bravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za more, al reci nam kakav je osecaj kad tu neman navuces drugom i trecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2205 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 693 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za more, al reci nam kakav je osecaj kad tu neman navuces drugom i trecom Ha ha , osjecaj je ilegalan , druga 140 , treca letis van ceste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10661 Napisano Mart 8, 2012 Hronični Motociklopata, 7396 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan extra voznjica zavidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Mart 8, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je to iskustvo sa nevezivanjem ili pogresnim vezivanjem motorina na trajektu - da i mi kopneni nesto naucimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zna se sta je bolje..dal" makina ili okolina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2205 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 693 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je to iskustvo sa nevezivanjem ili pogresnim vezivanjem motorina na trajektu - da i mi kopneni nesto naucimo? Ovo sam vec odgovorio Bandoleu na njegovom putopisu , ali da objasnim : Motori koji nemaju centralni nogar su podlozni prevrtanju na desnu stranu , pogotovo u trajektima pri plovidbi nemirnim morem . Meni se Suzi izvrnula u trajektu dok sam trazio komad konopa da je vezem za palubu u garazi trajekta . Idem prema njoj i gledam je kako polako pada ... Steta nikakva zahvaljujuci svim barovima i bisagama , ali ipak . Od tada nosim sa sobom 2 metra konopa 6 mm debljine i cim se ukrcam vezem je za metalne omce koje su zavarene na pod garaze trajekta , tako da se ne moze prevrnuti . I naravno , obavezno ostavim motor u prvoj brzini , tako da ne moze micati naprijed - natrag . Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Mart 8, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan a gde, odnosno za čega, vežeš kanape koje sa druge strane vežeš za metalne omče na podu trajekta - ima li neko pravilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2205 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 693 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan a gde, odnosno za čega, vežeš kanape koje sa druge strane vežeš za metalne omče na podu trajekta - ima li neko pravilo? Ja ih vezem na crashbar sa lijeve strane motora , tako da se ne moze prevrnut na desnu . Bilo koji cvrsti dio motora je dobar za vezanje , tako da ako motor i pocne da se ljulja , ne odvalis nesto sa njega da se ne desi da motor lezi na podu , a jedan dio i dalje veselo vezan za metalnu omcu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je to iskustvo sa nevezivanjem ili pogresnim vezivanjem motorina na trajektu - da i mi kopneni nesto naucimo? A sto ti pitas da ne mislis da plovis? :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kapo moj lako je tebi kad ti je lipo vrime, nema jutarnjih minusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2205 Napisano Mart 8, 2012 Zainteresovan, 693 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kapo moj lako je tebi kad ti je lipo vrime, nema jutarnjih minusa Istina , istina , eto priznao sam da je bilo cak NULA jutros u 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj video i uzivam :ooo: Korcula je Las Vegas za Hvar sto se tice puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan more , more...! plus kratak, ali koristan kurs o vezivanju na tradzi... uzivao sam - hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna putopis za razbijanje zimske monotonije, hvala i nastavi tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Mart 9, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je to iskustvo sa nevezivanjem ili pogresnim vezivanjem motorina na trajektu - da i mi kopneni nesto naucimo? A sto ti pitas da ne mislis da plovis? :nanana: Mislim, i to vec godinama, al se na kraju izjalovi sto zbog para sto ostanu na klaviru sto zbog ne znam cega. Ali i za blizu i katko dobro je cuti iskustva, dzabno je i da je bokokotorski dobro je znati kako motor oce da padne na desnu stranu, bar. :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je to iskustvo sa nevezivanjem ili pogresnim vezivanjem motorina na trajektu - da i mi kopneni nesto naucimo? A sto ti pitas da ne mislis da plovis? :nanana: Mislim, i to vec godinama, al se na kraju izjalovi sto zbog para sto ostanu na klaviru sto zbog ne znam cega. Ali i za blizu i katko dobro je cuti iskustva, dzabno je i da je bokokotorski dobro je znati kako motor oce da padne na desnu stranu, bar. :nanana: E ako ti prevrne u Boki na trajektu, ja cu na ledjima da ti ga donesem u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Mart 9, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je to iskustvo sa nevezivanjem ili pogresnim vezivanjem motorina na trajektu - da i mi kopneni nesto naucimo? A sto ti pitas da ne mislis da plovis? :nanana: Mislim, i to vec godinama, al se na kraju izjalovi sto zbog para sto ostanu na klaviru sto zbog ne znam cega. Ali i za blizu i katko dobro je cuti iskustva, dzabno je i da je bokokotorski dobro je znati kako motor oce da padne na desnu stranu, bar. :nanana: E ako ti prevrne u Boki na trajektu, ja cu na ledjima da ti ga donesem u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan hvala na slikama,pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...