Biker Q 1642 Napisano Mart 8, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da pogleda jedan motor u Senti neka mi se javi na 065 89 28 652 ili SMS-om ili ovde. Daleko mi je da dolazim samo da bi pogledao motor... Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Mart 8, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Beru on jer iz Ade.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da pogleda jedan motor u Senti neka mi se javi na 065 89 28 652 ili SMS-om ili ovde. Daleko mi je da dolazim samo da bi pogledao motor... Hvala Da nije taj stari rd 350 lc u pitanju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sa Zoltanom, po informaciji od Paje iz Novog Sada, i hoce covek da izadje u susret i da pogleda taj motor ali trenutno nije u Senti i javice mi se kada bude. Ako neko u medjuvremenu moze da pogleda neka mi se javi. Takodje me zanima da li je neko slao motor AKS-om iz tog kraja, valjda je centrala AKS-a za taj kraj u Subotici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 14, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i hvala Zoltanu, potrudio se covek da pogleda i da mi javi a hvala i Paji NS sto me spojio sa njim. Jos jedan dokaz da pravi ljudi postoje i da bajker izadje bajkeru u susret... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...