tibor 456 Napisano Mart 5, 2012 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan dakle kao sto naslov kaze, lanac i zupcanici mi trebaju jer su mi sadasnji ostri kao zilet. korak lanca je kao na MZ-u (bar kako su mi rekli) na njemu pise 1/4 Pa nek mi je sa srecom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 5, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Lanaca MZ u 3 varijante(kvalitet) , zadnji lancanik od modela 175 MZ (mozda odgovara i za DKW) a prednji trebauzorak pa da uporedimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 456 Napisano Mart 5, 2012 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan jigoro mozes li mi pomoci? ja sam svaki dan u ns-u i mogao bih poneti zupcanike i lanac sutra pa da navrnem do tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan To sam i predlozio u ranijem postu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 456 Napisano Mart 7, 2012 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan To sam i predlozio u ranijem postu imas pp ostali ukoliko imate neku ponudu napisite u temi ukoliko ne nadjem resenje sa "jigoro"-m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 7, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan za tacne podatke mozda da pises na forum socimotorosok u madjarskoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...