N.F.S. 22156 Napisano Februar 28, 2012 Integrisan, 9545 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem navedeni lap top, bez tragova koriscenja, baterija 2 sata, originalna ambalaza... Konfiguracija je sledeca: cpu amd 2.3ghz, 4 gb ddr3 rama, 320 gb hdd, ati 4250 grafika, dvd rezac, wifi, bluetooth, kamerica, 15.6 ekran... Dobio sam ga na poklon i nije mi potreban, koristim ultra portabilni msi x320. Cena 250eura. Pozdrav Nenad. 0604344415 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22156 Napisano Mart 5, 2012 Integrisan, 9545 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za neki mob. telefon, rucni sat... Ponudite pa da vidimo, ne kosta nista . Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Garancija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22156 Napisano Mart 8, 2012 Integrisan, 9545 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Garanciju nemem, na poklon sam ga dobio, mogu dati neku radnu garanciju cisto da kupac ustanovi da je sve uredu. Imam originalnu kutiju i one knjizice koje idu uz njega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan nenade, jel mozes da okacis tacnu oznaku...jel hp presario cq 56? ako je ta, ima li jos nesto u oznaci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje neko pojacalo za kola sa bazukom + doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22156 Napisano Mart 11, 2012 Integrisan, 9545 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan http://www.eponuda.c...2ea-cena-185364 Evo linka do tacne oznake i specifikacije laptopa, jedina razlika je u tome sto sam izvadio 1gb rama a stavio 4gb. Evo i slika kutije na kojoj je oznaka... @dams1976, Hvala na ponudi ali ta vrsta zamene me ne zanima. Pozdrav Nenad. P.S. LED osvetljenje ekrana, ako je nekome bitno... Ni ja nisam znao, sada videh na kutiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...