Pemac 6 Napisano Februar 25, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pre koji dan dobio sam polovne pantalone ARLEN NESS cordura sa trdim protektorima na kukovima i kolenima, medjutim one su mi skroz knap, velicina L.Ako neko ima pantalone slicnih karakteristika velicine XL koje su mu velike neka se javi pa da zamenom pomognemo jedan drugome:) Nisam znao gde bih smestio oglas pa sam ga stavio ovde.Ako admini smatraju da treba da se premesti neka to urade,samo neka me obaveste:) Slike za koji dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Februar 25, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kukovi 42 cm Duzina pantalona 98 cm Unutrasnja duzina nogavice 70 cm Materijal: Cordura i koza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...