LukaTDB 0 Napisano Octobar 3, 2007 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan treba mi maska tj plastika za dominatora, mozete videti na slici koja tacno pa javite ako imate ili ako znate ko ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan oglasnik je na dnu foruma a prije postavljanja nove teme red je da se predstavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam za tebe bočnu levu plastiku, a napred ako imaš ideju da menjaš naruči neku accerbis masku koja je mnogo ludja od originala. ps. Pogonski lanac ti je za bacanje :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se predstavis pa onda i dobijes jos neki odgovor , dotle tema je zakljucana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan tema je odkljucana posto se autor predstavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...