Jump to content

Moto Zajednica

RAZNA KOZNA I GOROTEX OPREMA

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: cbf600abs

cenjeni i postovani drugari,

da i jadm skroman doprinos kako ovoj moto zajednici tako i ovom interesantnom i nadasve korisnom sajtu.

noo da vas ne davim previse.

upoznao sam putem Skype jednog bajkera koji je i vlasnik jedne krojacke radionice.

naime on je iz pakistana  i proizvodi ranu galanteriju za nas vozace.

u prvi mah sam pomislio da je to neka navlaka da ti puteem neta neki tamo gilipter otme neku kintu.

medjutim par nedelja kasnije sam upoznao i momka iz panceva koji radi u libiji, arabiji il tako nekako koji se sa njim i licno poznaje ( provereno ) , tako da mislim da nije lopovluk u pitanju.

no sve jedno da ne duzim i nedavim previse, momka mozete pronaci na Skype pod nazivom

JILAN_IMPEX  a postoji isajt na kom mozete videti i opremu i cene, koza je stvarno po bagatelnim cenama a shipment odande ksta 34 dolara i ako niste halapljivi prolazite i bez carine. ( 1 do 3 puta) posla lupaju carinu ( bar sam tako ja prolazio sa nemcima kad sam od njih porucivao)

evo i web adrese ko hoce da pogleda:

www.jilanimpex.com/about.asp

pa  ko voli nek izvoli.

ja licno nisam nista porucivao tako da za kvalitet ne mogu da tvrdim.

u svakom slucaju nadam se da cu nekome od nas ovim tekstom bar malo pomoci.

toliko od mene i pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: cbf600abs

izvinjavam se sto zaboravih da navedem, meni je covek poslao cenovnik u pdf formatu pa ga zamolite da i vamaposalje i nek ga neko okaci da ga ostali vide jer ga ja izgleda nemam vise na racunaru.

mail adresa je info@jilanimpex.com

na skype je uglavnom rano izjutra zbog razlike u vremenskim zonama, al ga mozete pitati i kad je offline

• U prolazu, 73 postova

izvinjavam se sto zaboravih da navedem, meni je covek poslao cenovnik u pdf formatu pa ga zamolite da i vamaposalje i nek ga neko okaci da ga ostali vide jer ga ja izgleda nemam vise na racunaru.

mail adresa je info@jilanimpex.com

na skype je uglavnom rano izjutra zbog razlike u vremenskim zonama, al ga mozete pitati i kad je offline

kako da ga potrazim preko skype-a. i ovako sam imao problem dok sam uschao u foru sa forumom, ne znam josch da ubacim svoju sliku. hvala unapred.

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Ducati 848evo

Ja sam ga kontaktirao preko maila i odgovorio mi je zaista brzo...cene su stvarno male ali placanje mora da ide preko western uniona ili wire transfera koji je us stvari jedina opcija jer u Srbiji westernom se ne mogu slati pare...a wire transfer kosta dosta i komplikovan je...

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Ajde okači cene da i mi vidimo koliko su male  ;).

Treba proveriti za western union, možda bi moglo da se plati Visa Virtuon karticom.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja