Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 18, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa skinuto mi je sve, tako da cu probati tako da ga namontiram, a ako ne moze onda cu da skidam. ako budes skidao, ulje se ispusta na naj NIZI saf na DEKLI!! i neka ti motor bude vruc, da ne cekas 3 dana da izadje ulje.. Ovako je ispod(osim radapcigera naravno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne moram da skidam motor sa gradje? Mogu samo da ispustim ulje, odvrnem inbuse, skinem deklu, zakacim to, vratim deklu i to je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 19, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne moram da skidam motor sa gradje? Mogu samo da ispustim ulje, odvrnem inbuse, skinem deklu, zakacim to, vratim deklu i to je to? Da, bas tako, nema potrebe da se skida masina sa rama!! samo odvrnes pinjol obrtomera(ispod one male dekle) i sve safove od dekle kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugovi, nije me bilo duze vreme.... Radim polako mog MZ-a, izgitovao sam delove koje farbam i sad cekam da naleti neki kes pa da ofarbam, ali u medjuvremenu mi je iskrsnuo jedan problem. Kada ga palim hoce kurbla nekad da upusti, pomislio sam da kvacilo preklizava. Upalio sam ga i probao kad ono bas preklizava, kad mu tam gas oseti se da preklizava. E sad da vas pitam gde se steluje? Da li na toj maloj osovinici sa zavrtanjem i popustanjem ili gde i kako? Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 12, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugovi, nije me bilo duze vreme.... Radim polako mog MZ-a, izgitovao sam delove koje farbam i sad cekam da naleti neki kes pa da ofarbam, ali u medjuvremenu mi je iskrsnuo jedan problem. Kada ga palim hoce kurbla nekad da upusti, pomislio sam da kvacilo preklizava. Upalio sam ga i probao kad ono bas preklizava, kad mu tam gas oseti se da preklizava. E sad da vas pitam gde se steluje? Da li na toj maloj osovinici sa zavrtanjem i popustanjem ili gde i kako? Hvala na odgovoru. ne dotezes ispod one male deklice obrtomera, i na rucici.. ovo ne diras! "A" treba da bude 11mm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan A kako na toj maloj dekli? Ja bi trebao da otpustim kvacilo jer mi preklizava, kako to da uradim na toj dekli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 12, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A kako na toj maloj dekli? Ja bi trebao da otpustim kvacilo jer mi preklizava, kako to da uradim na toj dekli? za pocetak otpusti sajlu kvacila? ona mala dekla sa 3 safa(sa desne strane) na nju se safi dajla obrtomera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se srafi obrtaljka, nego kako na njoj da podesim kvacilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 12, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se srafi obrtaljka, nego kako na njoj da podesim kvacilo? skines tu deklicu i ispod nje ima ploca sa 2 zuba, ako je ceo sklop previse van tj. ploca ne naleze lepo na deklo(ravno) dotegnes veliki saf(pinjol obrtomera). To se obicno desi kad se skida dekla kvacila. Pre toga naravno opustis skoooz sajlu na rucici!!! Ako je sve ok(naleze lepo ploca(stela kvacila)) samo je zategnes u levo! vratis deklicu, zategnes 3 safa, i onda na rucici nastelujes kako ti odgovara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 25, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dokle se stiglo sa radovima? Jel ozivela ta eMZa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ziv, zdrav i prav. Imam nesto oko kvacila da uradim jos malo i da ga ofarbam i registrujem. To bi bilo to. Nadam se da ce biti skoro gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i moje masine. Ima jos nesto da se uradi ali evo par slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad ozivela i ta eMZa... Neka je sa srecom i da te dugo sluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Nek je ziv i zdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan eeehhh.... ode moj eMZa........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 21, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan eeehhh.... ode moj eMZa........ gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 21, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan eeehhh.... ode moj eMZa........ Sta bi? Gde ode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Selo pored mog. Prodao ga, nzm ni sta mi bi ali eto tako od jednom. Sigurno jer sam naleteo na malo jaceg eMZu. Izgleda kao MZ, al malo bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...