debeljan 822 Napisano Octobar 22, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam ni ja. Dobro je dok ne skinu i prednje viljuske samo da bi ga prodali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 22, 2016 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dobr, da li to znaci da treba da ih ukradem sa nekog Capoa ili moze negde da se nabavi.Ako moze neka informacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 22, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Isto Ebay.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 23, 2016 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako mas nekoga u EU, ciju adresu mozes da koristis, mozes delove kupovati i dod WENDELa http://www.wendelmotorraeder.de/aprilia-spare-parts-and-accessories-for-etv-1000-c-10_1009_100903.html Centralni stender nov nema u ponudi: http://www.wendelmotorraeder.de/stand-etv-1000-capo-nord-ex-10_1009_100903_10090301_1009030110_100903011004.html Senzor: http://www.wendelmotorraeder.de/speedometer-sensor-cpl-p-3038212.html Polovno samo na ebay,de: http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XAprilia+Caponord+ETV+1000.TRS0&_nkw=Aprilia+Caponord+ETV+1000&_sacat=131090 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 23, 2016 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto si se toliko potrudio.Pogledao sam.Sve je OK ali cena senzora je kao da su zice od zlata .ne mogu da verujem.Moram probati neku DIY.Mozda uspem da napravi nesto od senzora za auto.Imaju i automobili Hall senzor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 27, 2016 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i senzora: http://www.digikey.at/product-detail/de/littelfuse-inc/55505-00-02-A/55505-00-02-A-ND/1237226 http://www.smartredirect.de/redir/clickGate.php?u=80ye7t3h&m=1&p=zskg6hxL2n&t=XlN3k1Ha&st=&s=&splash=2&url=http%3A%2F%2Fwww.leonelli.com%2F&r=http%3A%2F%2Fwww.apriliaforum.de%2Fetv1000-caponord-alle-jahre%2F59675-reparatur-tachosensor-2.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 28, 2016 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravo otkrice.Cena u odnosu na original je smesna.Mozda ovaj nije zlatnim zicama protkan(kao original) ali mislim da vredirizikovati skoro 20 eura.Da li imas iskustvo sa tim senzorima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Octobar 28, 2016 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Vidi prvo da nije instrument tabla. Jer su isti simptomi kad je spaljena. Drugar imao na futuri problem sa tablom. Nije ocitavala predjene kilometre i brzinu. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 29, 2016 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da ugradim senzor.Nega nema pa nema.Da li je sam otisao ili ga je neko skinuo ne znam.Tako sam nasledio motor.Drugar koji se bavi elektronikom je pregledao tablu i rece da jemotor koji pokrece kazaljku ispravan tako da mi ostaje da se nadam da cu sa senzorom resiti problem.Javljam se kada budu konkretni rezultati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 29, 2016 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sustina je pronaci aftermarket delove ( kao sto se mnogi snalaze, koji voze ostale marke motocikala). I Hondin, Suzukijev, Yamahin senzor kosta bogatstvo kao i Aprilijin ali za ove brendove uvek ima neko jeftinije resenje. Ima i za Apriliju samo se treba malo potruditi. Nisam imao potrebe do sad za delovima tako da nemam ni iskustvo sa tim senzorima ali bi ih kupio kad bi mi zatrebali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 29, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad kupujete, da li gledate motor ili vas samo cena interesuje? Povedite nekoga ko se imalo razume u tehniku motora. Kupiti motor bez davaca brzine ili bilo kog nedostatka je tehnicka nepismenost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 30, 2016 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad kupujete, da li gledate motor ili vas samo cena interesuje? Povedite nekoga ko se imalo razume u tehniku motora. Kupiti motor bez davaca brzine ili bilo kog nedostatka je tehnicka nepismenost. Hvala na komentaru.Mlad sam pa mi nije za zameriti.Nameravam da zivim do stote i promenim barem jos 20 motora.Mislim da cu se do tada tehnicki opismeniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Novembar 25, 2017 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je ukraden Transalp, moram da razmisljam o drugom motoru. Zna li neko nesto o ovom primerku? https://www.polovniautomobili.com/motori/10263926/aprilia-caponord 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Novembar 25, 2017 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga dugo pratim u oglasima... a nije skup... a dva su povučena iz prodaje ili prodata u zadnja dva dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Novembar 26, 2017 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Caponorda kupujes samo...ali samo...ako ti je prodavac najbolji ortak. Motor ima dosta bagova oko struje. Te crkne instalacija pumpe...te crkne tabla. Te prekidac copave. Kad krene da se vozi redovno, krene i redovno da se kvari. Sjajan motor ali samo ako imas strpljena se zezas oko njega i toplu garazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 26, 2017 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MaRRe je napisao: Caponorda kupujes samo...ali samo...ako ti je prodavac najbolji ortak. Motor ima dosta bagova oko struje. Te crkne instalacija pumpe...te crkne tabla. Te prekidac copave. Kad krene da se vozi redovno, krene i redovno da se kvari. Sjajan motor ali samo ako imas strpljena se zezas oko njega i toplu garazu. MaRRe pretpostavljam da si imao Capo i sa njim doziveo sve ove probleme. Ako nisi onda nemas prava da generalizujes i dovodis ljude u zabunu. Ja sam ga imao i vozio 3 sezone bez i jednog kvara. Da, postoje stvari koje treba srediti nakon kupovine ako to vec neko nije sredio, kao sto je zamena kabla od alternatora (tri zice od 15cm -Arakis resava zmureci) i brzih spojki na rezervoaru (staviti metalne). Po meni jedan od najpodcenjenijih motora. Odlican putni motor, koji mozes da skrenes i na makadam. Zastita od vetra odlicna i za vise vozace, sediste dovoljno siroko i udobno, dozovljava da se pomeras u toku voznje. Saputnika i kofere skoro i da ne oseca. U odnosu na Transalpa ozbiljan putni motor koji trazi malo vremena da se naviknes ali posle tog je sve uzivanje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 26, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, MaRRe je napisao: Caponorda kupujes samo...ali samo...ako ti je prodavac najbolji ortak. Motor ima dosta bagova oko struje. Te crkne instalacija pumpe...te crkne tabla. Te prekidac copave. Kad krene da se vozi redovno, krene i redovno da se kvari. Sjajan motor ali samo ako imas strpljena se zezas oko njega i toplu garazu. Od 2013-te Caponord, eto, vozim redovno i vozim i vozio i juce.. Kad potrosim gume stavim nove, tako i kocnice, naspem goriva kad potrosi i menjam ulje kad dodje vreme. Pisem ovo samo da MaRRe nesto i nauci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Novembar 26, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poseduje Rally Raid verziju? Onaj ludi Grk ju je bas nahvalio. Mislim da nikada isam video da sa tolikim odusevljenjem prica o nekom motociklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 26, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da je iko ima. Kad pokusam da je nadjem preko u oglasima zabezeknem se cenom od 5000-6000 eura. Vec dve godine za redom u par navrata vidim Rally Raid u prolazu, Splitske tablice. Blizu mi je prelaz BP-Ilok tako da moze svasta da se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Novembar 26, 2017 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jednu splitsku Rallye Raid znam, pituravana je u te boje. Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 26, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je istina sto pise na ovom linku, da ih je ukupno proizvedeno 380 komada, dobro je i da ima i jedna na nasim prostorima. http://moto-abruzzo.com/aprilia-caponord-rally-raid/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Točno, jako su rijetke.Nisu nešto Veri spešl, al nisu ni toliko loše koliko su na lošem glasu. Neopravdano podcijenjene.Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Novembar 27, 2017 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/26/2017 at 15:53, Simon69 je napisao: Od 2013-te Caponord, eto, vozim redovno i vozim i vozio i juce.. Kad potrosim gume stavim nove, tako i kocnice, naspem goriva kad potrosi i menjam ulje kad dodje vreme. Pisem ovo samo da MaRRe nesto i nauci.. Naucio sam od 3 vlasnika. Brzo su ih prodali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Novembar 27, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/26/2017 at 7:42 PM, СајберГастарбајтер said: Ako je istina sto pise na ovom linku, da ih je ukupno proizvedeno 380 komada, dobro je i da ima i jedna na nasim prostorima. http://moto-abruzzo.com/aprilia-caponord-rally-raid/ Zaista neverovatno da su u 2003 proizveli samo 380 komada. Bas gledam na netu, trenutno u celoj Italiji ih ima samo 5 u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 27, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 11/25/2017 at 18:20, PaPaja je napisao: Posto mi je ukraden Transalp, moram da razmisljam o drugom motoru. Dobro razmisljas.Posle Transalpa kada sednes na Capoa zaboravices na tugu za ukradenim motorom.Ima kapo svojih mana ali ne nesto sto se ne moze ispraviti i to uz malo poznavanja mehanike.Mnogo toga o tim motorima imas na internetu narocito kod Australijanaca.Ljudi ga etiketiraju kao Italijana.Da,on je sastavljen u Italiji od mnogo delova koji su od renomiranih svetskih proizvodjaca.Na zalost nije popularan kao Transalp(na trzistu)ali sta ces predrasude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...