Jump to content

Moto Zajednica

5. Skup Mz Sveta - organizacija i dogovori

24 članova je glasalo

1. 1. Lokacija 5. Skupa MZ Svet-a je:

• Šumijev kraj "Zuta Stena"
    • Lijanov predlog "Mataruska banja"
    • MZ (Mihac) "Kladovo i okolina"
      0
    • predlog "Tisa"

Recommended Posts

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ovo je i više nego odlično jedino se plašim da je to malo skupo za nas, tako mi deluje na prvi pogled. Hranu spremamo sami jer je jeftinije a i što reče Duki "šta bi inače radili".

Nisam nešto ni siguran kako bi se vlasniku dopalo da se tuda muvamo tri dana. Skup jeste jedan dan ali dolaze nam gosti iz inostranstva pa taj jedan preraste u tri.

Kakav je vlasnik, da li vredi razgovarati sa njim? Ugostitelji bi najviše voleli svadbe i ispraćaje a od nas para nema, i ono malo što nakupimo jedva nas pokrpi. Istini za volju hrane uvek ima ihihiii ali piva nikad dosta dok o propagandnom materijalu samo može da se mašta, jedva bude za nalepnice...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Lalajkov predlog je OK ali suvise fensi za nas.Mi smo divlji ljudi i nebi se uklopili u tu sredinu.To je mesto vise za one sto nisu bezali iz skole.Normalno, malo se salim ali definitivno je da nismo kompatibilni sa destinacijom.

• Podržavam 2

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Slazem se sa obojicom 1zdravo.gif ovo je previse lepo za nas, a i 3 dana + hrana u restoranu 1zvizduk.gif kao sto Vuja rece jedva se pokrpimo sa parama..

Provericu posto je noc u Motelu ovde kod mene. Za sada je sve ok, jos malo dok otopli pa da nadjem vlasnika i da ugovorim zvanican dogadjaj.. 1zdravo.gif0takoje.gif

• Svrati ponekad, 131 postova

Ovako. za mene je to predug i prekompliciran put. 400 km u jednom smjeru. tolko mi je do rijeke skoro da na more odem. ako gmh bude dolazio i ako ima volje da me poveze ili neko od njegovih mogu platit nesto goriva i dobro. Opremu za veliki motor imam tako da nemam brige. A sto se tice spavanja legnem uz neko drvo, nabijem kacigu na glavu i dobro. netreba ni sator ni nista. tako da prtljagu necu nosit. Imam volje doc al financijski necu biti sposoban a i sumnjam u moju emzu. u zadnje vrijeme voli zafrkavat. vile mi cure konstantno. preopasno je 800 km tako prec. volio bi al preopasno je.

Ma trebao bi da dođeš na bilo koji način.

Ako bilo šta možemo da pomognemo - tu smo.

• Svrati ponekad, 131 postova

Meni ni bog nemoze pomoc. samo neki poso. Novaca fali kronicno. imam put za austriju vikend prije. tako da jednostavno nemogu financijski podnjet to. za austriju cu potrosit 1000 kn i za susret mz sveta kod vas mi treba minimalno 500. 400 za gorivo i 100 kn da dam vama za pokriće troskova. A meni kao studentu bez plaće je tesko izmislit 1500 kn u 2 tjedna :D

• Podržavam 1

• MZ Rider, 4141 postova

Meni ni bog nemoze pomoc. samo neki poso. Novaca fali kronicno. imam put za austriju vikend prije. tako da jednostavno nemogu financijski podnjet to. za austriju cu potrosit 1000 kn i za susret mz sveta kod vas mi treba minimalno 500. 400 za gorivo i 100 kn da dam vama za pokriće troskova. A meni kao studentu bez plaće je tesko izmislit 1500 kn u 2 tjedna :D

znam o cemu pricas, isto planiram ovce godine u Rumuniju na skup 1500km.. 1moto3.gif ali zato necu voziti skoro celo prolece.. 1zvizduk.gif

Sto se tice ucesca toga si oslobodjen, a prenociste moze kod mene u kuci 2-3 osobe... 1zdravo.gif

Ovo bijelo govno opet pada

Bela govna koja padaju?????Duki, manje one rakijice pa će prestati da ti promiče belo ispred ociju...:lol:

Novaca fali kronicno.

Epidemija je to burazeru, epidemija...

Mi smo od prvog dana imali stav da novac nemože da bude razlog da se ne vidimo. To lepo zvuči ali na kraju ipak mora da se poplaćaju razne stvari pa se uvek natežemo. Ali šta da se radi, sreća je naša što na ovim prostorima nema besnih niti smo inficirani potrošačkom manijom pa lečimo razne frustracije kupovinom.

Naučili smo da živimo sa onim što imamo, ustvari drugi su nas tome naučili pa tako moramo.

Nađi ti kombinaciju kako da dođeš, ostalo ćemo rešiti.

Veliki su mi filmovi a moraću da nađem način da ih okačim, ima divnih detalja i sa lijanom na plaži, ma milina bre!

Još dan - dva pa glasanje.

• Svrati ponekad, 444 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1000 f

Veliki su mi filmovi a moraću da nađem način da ih okačim, ima divnih detalja i sa lijanom na plaži, ma milina bre!

A u izboru za glasanje ce biti Arilje ili Arilje!:) Ajde da vidimo orjentaciono koliko ce nas biti i da se otprilike dogovorimo o cipu (parama),pa da se kako ko moze salje Sumiju posto je on domacin!

Kaci na youtube, neka pukne bruka !

• Svrati ponekad, 147 postova

posto sam procitao sve komentare vezano za skup i kako citam najveci problem su finansije ,ok slazem se sa svima ja cu samo dati malo sugestije pa ko zeli neka prihvati ,slazem se gde god da bude skup ,ja cu doci zao mi je sto i predhodnih godina nisam dolazio a imao sam emzejca u garazi ,ali kako se kaze nikad nije kasno da bude prvi put ,ja samo zelim organizatorima da dam predlog da to bude rostilj sto se hrane tice onda nije potreban ni frizider ni velika organizacija a verujem da nije ni velika stavka to je sto se tice hrane sto se tice pica ako bude recica pored eto nam frizider za hladjenje a sto se struje tice ,logorska vatra resava sve i lepo je druzenje a i zagreje lepo ,sto se tice dana odrzavanja ja bih licno voleo da pocne u petak pa rastanak u nedelju kako prilici ozbiljnom okupljanju ,sator varijanta je klasika ,ne razumem sta znaci cvrt smestaj ,toliko od mene i bice mi drago da se okupimo u sto vecem broju

• MZ Rider, 4141 postova

posto sam procitao sve komentare vezano za skup i kako citam najveci problem su finansije ,ok slazem se sa svima ja cu samo dati malo sugestije pa ko zeli neka prihvati ,slazem se gde god da bude skup ,ja cu doci zao mi je sto i predhodnih godina nisam dolazio a imao sam emzejca u garazi ,ali kako se kaze nikad nije kasno da bude prvi put ,ja samo zelim organizatorima da dam predlog da to bude rostilj sto se hrane tice onda nije potreban ni frizider ni velika organizacija a verujem da nije ni velika stavka to je sto se tice hrane sto se tice pica ako bude recica pored eto nam frizider za hladjenje a sto se struje tice ,logorska vatra resava sve i lepo je druzenje a i zagreje lepo ,sto se tice dana odrzavanja ja bih licno voleo da pocne u petak pa rastanak u nedelju kako prilici ozbiljnom okupljanju ,sator varijanta je klasika ,ne razumem sta znaci cvrt smestaj ,toliko od mene i bice mi drago da se okupimo u sto vecem broju

Na ovoj lokaciji ima kafic(otvoreni) sto se pica tice to ce biti odtle, da bi nam gazda dao lokaciju za kampovanje.. ima struja voda, reka.. sve.. 1oda.gif

Cvrst smestaj to pretezno namenjeno Vuji (voli cvrst 1lol.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif0namigivanje.gif) zbog problema sa kicmom(kad jebe na promaji) 1lol.gif1lol.gif1oda.gif0namigivanje.gif

Rostilj se podrazumeva, kao i prasici 1Mina.gif uz to bio je predlog i kotlic(kazan) da ima nesto kuvano..

Vidimo se na skupu! 1moto3.gif0takoje.gif

Počinjemo sa glasanjem. Predloge je sublimirao Mihac na 6. strani pa sam ih kao takve ubacio među ponuđene odgovore.

• Svrati ponekad, 147 postova

Počinjemo sa glasanjem. Predloge je sublimirao Mihac na 6. strani pa sam ih kao takve ubacio među ponuđene odgovore.

ja cu da otvorim glasanje ,moj predlog je ako vec mi pravimo skup da to bude u srbiji

• U prolazu, 95 postova

ja cu da otvorim glasanje ,moj predlog je ako vec mi pravimo skup da to bude u srbiji

Pa u Srbiji je i jedina mogucnost da se skup i odrzi, ni jedna druga drzava nije u opticaju, koliko sam ja shvatio !?! 0zbunjen.gif

• MZ Rider, 4141 postova

normalno u Srbiji 1neznam.gif u Arilju kod mene... 1oda.gif i da normalno je da traje 3 dana petak, subotu i nedelju(razlaz) 0takoje.gif

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja