djom 21 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Cao, iz BGDa sam i ljubitelj enduro motora i vecih skutera. Od aprila vozim Piaggio Beverly 200 i to mi je prvi i jedini motor za sada - dok ne udjem malko u stos (bar jos ovu jednu sezonu )... a onda cu, ako Bog da, probati da sebi ispunim zelju i predjem na neki enduro ... Do tada se sa ovakvim jednim svrckam po gradu: * samo moj je crn i ima veliki vetrobran . Veliki pozdrav svim BJBajkerima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze, dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao kolega .I ja sam vozio beverly ali 500 pa sam presao na TA. Vezbaj pa one druge sezone na predji na neki enduro da vidis sta je uzivanje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro došao !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze i dobro dosao! Ja povremeno od druga uzmem beverija 300tku, ona novija linija, predobar skuter Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djom 21 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pozdravima i dobrodoslici! Nadam se da cemo se videti i provozati koji krug kada otopli - na prolece... Do tada se druzimo na forumu Jos jednom pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G.A. 0 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: M.K.Gedeon Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Pravi izbor,enduro je zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djom 21 Napisano Mart 1, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Samo da azuriram profil :) Posle 10 godina se ponovo jase. Novi beli Benelli TRK 502X Druzimo se... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan lep kao slika a na slici Benelli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...