Disko Nindža 10697 Napisano Januar 9, 2012 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kaciga sa ugradjenim suncanim vizirom, unutrasnja postava moze da se vadi, u dobrom stanju, velicina: "M" , za obim glave 57/58cm cena: 30 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno! Poslao sam ti pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kaciga, ja je imam isto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Januar 10, 2012 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prodato moze lock. inace kaciga je sasvim ok za te pare, planiram opet MTR da uzmem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...