robbief 150 Napisano Januar 9, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan intel celeron asus ploca (lan, vga, sound) giga ram ddr1 250gb hd dvd-rw tv card leadtek + daljinski GEOVISION 4 cam surveillance system mis/tastatura logitech webcam nokia look kuciste + napajanje 400w monitor fujitsu siemens 20 widescreen 150e moze i nesto da se doda ili izvadi... softver po zelji (legalan naravno) 062/1692753 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan De malo pojasni sta tacno prodajes (marke, modeli) ako ti nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Januar 9, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan De malo pojasni sta tacno prodajes (marke, modeli) ako ti nije problem. Naravno: intel celeron® 2.6 Ghz asus ploca (lan, vga, sound) - P4i65g giga ram ddr1 - kingston 250gb hd - Western Digital WD2500BB dvd-rw - Pioneer DVR-109 tv card leadtek + daljinski - Leadtek WinFast TV2000 XP RM GEOVISION 4 cam surveillance system - GV-250 mis/tastatura logitech webcam nokia look kuciste + napajanje 400w monitor fujitsu siemens 20 widescreen - L20W Ostali detalji zahtevaju licno prisustvo zainteresovanog uz pice po zelji. Nista od komponenti ne mora da u paketu, a opet mozemo i da dodamo nesto u zavisnosti od specificnih potreba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je bez ove stavke ....GEOVISION 4 cam surveillance system Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi mozda zanimao ovaj geovision. E sad zanima me kako to ide? Koliko kamera moze da se nakaci (kapiram da je 4) i da li moze da snima direktno na hard disk. I naravno koja bi bila cena samo za to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Januar 10, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Racunar bez Geovision-a 130e, Geovision 20e. Inace, mogu istovremeno da se zakace 4 kamere i snima direktno na HD. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci treba mi samo to i kameru neku da uzmem da bi radilo? Nista vise ne treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Samo monitor ? $$$ ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 11, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Znaci treba mi samo to i kameru neku da uzmem da bi radilo? Nista vise ne treba Treba ti kartica sa drajverima i programom i kamera jedna ili vise,mozda jos nekih kablica i bnc konektora PS.neznam kako je reseno pitanje zvuka na GV250,ja sam se mucio sa tim karticama dosta i na kraju sam ubacio da mi ide slika i zvuk direktno na tv,a snimanje odradio na malo komplikovaniji nacin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Januar 11, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan racunar otisao, geovision otisao, ostala TV karta...ako nekog zanima neka se javi na PM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...