Komsa 1831 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bio bih zahvalan ako neko zna kako da nabavim vizir sa držačima za kacigu "FM Radikal", bolja varijanta je sa pinlokom, i naravno da nije skuplji od kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ajd ako ti nije tesko okaci sliku kacige ... imam i ja FM i isto trazim vizir ali ja ne znam ni koji model imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Decembar 26, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ajd ako ti nije tesko okaci sliku kacige ... imam i ja FM i isto trazim vizir ali ja ne znam ni koji model imam i ja to isto trazim vec duze vreme imam FM W10 L i nikako da nadjem taj vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je u dopbrom stanju, samo što mi se polomili plastični krstići na nosačima vizira i vizir je za zamenu. Našao sam nešto na netu ali samo neko u GB može da naruči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Niko još nema informaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...