badzabajker 89 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovnu kacigu M velicine u sto boljem stanju,kao i vizir za Marushin 777 nov ili polovan nije bitno koje je boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Decembar 26, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja kacigu Marushin 999rs M veličina, kaciga je kao nova, kao da nije korišćena, uzeta je sredinom ove sezone. Cena je 140€, Ako si zainteresovan pošalji pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo off ali me zanima kakva je ta kaciga?Znam da je dosta lagana i sve ali ovako u voznji mane prednosti. Hvala na odgovorima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je super laka i udobna,naravno nije vrhunski kvalitet ima malo vise sumova za moj ukus ali sve u svemu je super ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock kupljene kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...