zec 271 Napisano Maj 3, 2013 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kada si u radionici, pa cu svratiti, da izlozim moje ideje i zelje? Vise mi se svidja 25mm ako moze da se savije onako kako sam ja to zamislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze Sebo.... Interesuje me cena ovih rolbarova za suzuki v strom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 3, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bicu u ponedeljak u radionici. Kada si u radionici, pa cu svratiti, da izlozim moje ideje i zelje? Vise mi se svidja 25mm ako moze da se savije onako kako sam ja to zamislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 3, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Cenu sam poslao na pp. Pozdrav Pozdrav druze Sebo.... Interesuje me cena ovih rolbarova za suzuki v strom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 3, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam barove na x11 ako se ne varam i samo hoću da pohvalim lep rad Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 4, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Mozete pogledati i moj sajt www.crashbars.rsPozdrav. Video sam barove na x11 ako se ne varam i samo hoću da pohvalim lep rad Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 4, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za sajt. Definitivno cu pogledati kada dodjem do kompa :wave: Sent from my iPhone4 using Tapatalk EDIT: Sada kada sam video sajt skapirao sam da mi nešto poznato deluje ali u svakom slučaju malo je oskudan sa informacijama i slikama. Bitno je da rad nije oskudan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 5, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kazi sta te interesuje a nije na sajtu ,odgovoricu na sva pitanja.Cene nisu istaknute zbog razkicitosti crash bars-a i zahteva kupaca.Pozdrav. Nisam znao za sajt. Definitivno cu pogledati kada dodjem do kompa :wave: Sent from my iPhone4 using Tapatalk EDIT: Sada kada sam video sajt skapirao sam da mi nešto poznato deluje ali u svakom slučaju malo je oskudan sa informacijama i slikama. Bitno je da rad nije oskudan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 6, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi sta te interesuje a nije na sajtu ,odgovoricu na sva pitanja.Cene nisu istaknute zbog razkicitosti crash bars-a i zahteva kupaca.Pozdrav. Mene interesuju štenderi, prednji i zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 6, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Svrati da vids kakav imam stender po kojem mogu da napravim za tvoj motor i da odmah na licu mesta probamo,posto ne znam za koji ti motor treba. Naveo si u naslovu vise motora.Pozdrav Kazi sta te interesuje a nije na sajtu ,odgovoricu na sva pitanja.Cene nisu istaknute zbog razkicitosti crash bars-a i zahteva kupaca.Pozdrav. Mene interesuju štenderi, prednji i zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Maj 6, 2013 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sutra u toku dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 6, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Samo se javi sat vremena ranije. Ja dolazim sutra u toku dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 6, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati da vids kakav imam stender po kojem mogu da napravim za tvoj motor i da odmah na licu mesta probamo,posto ne znam za koji ti motor treba. Naveo si u naslovu vise motora.Pozdrav Za 1000. Može na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 7, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Imam univerzalni stend koji sa menjanjem papucica moze da se koristi za oba tocka na vecini motora ,medjutim ima nekih motora koji zbog polozaja z .cilindra nisu u mogucnosti da podrzavaju stend nego moraju da se prave dodatni pinovi.Nazalost nisam bio u mogucnosti da proverim na svim modelima,najbolje je da svratis do mene sa motorom da vidimo na licu mesta. Cena je 40 eura.Pozdrav. Svrati da vids kakav imam stender po kojem mogu da napravim za tvoj motor i da odmah na licu mesta probamo,posto ne znam za koji ti motor treba. Naveo si u naslovu vise motora.Pozdrav Za 1000. Može na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 8, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav majstore! Koliko bi me izašao crash bar za Transalpa 600 99-to? Je l´ već imaš gotovu mustru za njega, pošto vidim na sajtu 2,3 Transalpa, što bi značilo samo dođem i namontiramo ili mora da se čeka od jutra do sutra za novi? Pitam, zato što nisam iz BG-a, pa da bih se iskalkulisao sa vremenom... Ili najbolja varijanta bi mi bila da se pošalje kurirskom službom, pa da ja kući namontiram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 8, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ujutru doteras uvece oteras.Nemam sablon za linisku proizvodnju .Nazalost skup je.Pozdrav Pozdrav majstore! Koliko bi me izašao crash bar za Transalpa 600 99-to? Je l´ već imaš gotovu mustru za njega, pošto vidim na sajtu 2,3 Transalpa, što bi značilo samo dođem i namontiramo ili mora da se čeka od jutra do sutra za novi? Pitam, zato što nisam iz BG-a, pa da bih se iskalkulisao sa vremenom... Ili najbolja varijanta bi mi bila da se pošalje kurirskom službom, pa da ja kući namontiram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha tundercat nosaci kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 10, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tdm a si mi uradio extra,sad mi treba za suzuki vx 800 crash bar,jes ga radio nekad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ,ajde nadji neku sliku crasha na netu pa posalji[.: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir'Tattoo 10 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nikšić, Crna Gora Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao sam crash barove na ST, nemam riječi vrhunski odrađeni Juče su i oprobani na makdamu i dokazali da nijesu samo lijepi, već i da više nego odlično rade posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ajde postavi neke slike . Puno pozdrava. Namontirao sam crash barove na ST, nemam riječi vrhunski odrađeni Juče su i oprobani na makdamu i dokazali da nijesu samo lijepi, već i da više nego odlično rade posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik Thundercata kome je Seba vrhunski uradio nosace.Prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je. Pozdrav Vlasnik Thundercata kome je Seba vrhunski uradio nosace.Prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ajde postavi neke slike . Puno pozdrava. Namontirao sam crash barove na ST, nemam riječi vrhunski odrađeni Juče su i oprobani na makdamu i dokazali da nijesu samo lijepi, već i da više nego odlično rade posao Vec si "drusnuo"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 12, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda silwer wing 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...