acim 765 Napisano Decembar 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RS50 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor. Za običan editor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] . [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] . [b]3. Šta mi se dopada:[/b] . [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] . [b]5. Moj utisak:[/b] . Za vizuelni (RTE) editor: 1. Godište motocikla koji ste vozili: . 2. Vreme provedeno na motociklu: . 3. Šta mi se dopada: . 4. Šta je moglo biti bolje: . 5. Moj utisak: . Vaš tekst upišite umesto tačkica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: . 2001. 2. Vreme provedeno na motociklu: . pola godina preso na jace... 3. Šta mi se dopada: . potrosnja, za onakvu vrtesku verovali ili ne ja sam prezadovoljan, 3.5 mi nije prelazila ... 4. Šta je moglo biti bolje: . rep na ovom modelu, od 50cc ne treba zahtevati nesto extremno, ali ovaj je za tu klasu extremno dobar 5. Moj utisak: Sad da imam pare, i ako imam 900RR u garazi, kupio bih jednu samo za grad, pa nek dimi briga me, zavrsava poso extra mozda je malo na ceni, ali je stvarno isplatljiv i dobar za one koji se prvi put srecu sa bilo kakvim motorom, kocnice su extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...