nenadd 17 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da vec vozim Apriliu Pegaso 650 ,nudi mi se Caponord 1000 iz inostranstva.po slikama idealna,34000 km,gume 80%,nije padano.Treba mi misljenje ,sugeastija o motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2060 Napisano Decembar 6, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde npr. ima pomalo pisano i o caponordu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 6, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor, nećeš pogrešiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 6, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Generalno odličan motor ( prilično pogođen motor ). Koje je godište, koliko love, daj neku sliku.. Ja ga imam oko 3 meseca i prilično sam ga provalio. Ako treba još neki savet - piši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 6, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo motorce, mislim da za pare koliko se prodaju, dobijas dosta. Ako resis nekakav konektor, sluzice te lepo. Tako kazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan potvrđujem kvalitetu, imaju ga naši clanovi LošmiCapo i voja pa se raspitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ovde npr. ima pomalo pisano i o caponordu Malo vise http://forum.bjbikers.com/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=&sid=540776c0ddd4e01e6ceafd27990795b2&search_term=caponord&search_app=forums&st=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da citao sam na forumu ali sam hteo da poslusam malo sa vise strana.Mislim da je kao sto ste rekli dobar motor i da je dizajnom dosta slican konkurentskim motorima u toj klasi.Cena je 2000 evra preko,2003 godiste i njegov transport.Nadam se da cu slike ubaciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 7, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na struju(promenjene zice alternatora i uvek pun aku) i na gumice koje drze zadnji deo rama. Koliko znam to se menja na 50.000 inace sedne pa hoce da kvrcen an to mesto inace odlican motor....srecna kupovina i josh lepsha voznja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 7, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi tu sumnjiva cena a jos prevoz uracunat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 7, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da citao sam na forumu ali sam hteo da poslusam malo sa vise strana.Mislim da je kao sto ste rekli dobar motor i da je dizajnom dosta slican konkurentskim motorima u toj klasi.Cena je 2000 evra preko,2003 godiste i njegov transport.Nadam se da cu slike ubaciti. Jeftino je to nesto... 2000 + 10% carina + 18% pdv + registracija < 3000 eur ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 7, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Da citao sam na forumu ali sam hteo da poslusam malo sa vise strana.Mislim da je kao sto ste rekli dobar motor i da je dizajnom dosta slican konkurentskim motorima u toj klasi.Cena je 2000 evra preko,2003 godiste i njegov transport.Nadam se da cu slike ubaciti. Pogledaj ti to još jednom. Cena je malo sumljiva!! Carina neće da prizna račun od samo 2000, tako da će harač kada uđe u zemlju da bude veći - sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Decembar 8, 2011 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan dobar je to motor,ali budi oprezan ima svakakvih prodavaca.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 8, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom motoru sam slatko izvozao jednu veliku turu koja je trajala dva meseca, i uvek mi se vrati osmeh na lice kada ga vidim. Ovoliki: Maestralna naprava. Potpuno je carski osecaj voziti ga na putu, masina ispucava kao nenormalna, obilje obrtnog momenta, super udoban sa najpametnijim polozajem ikad - i za vozaca, i za suvozaca, veoma lagan i upravljiv i pri brzoj, i pri sporoj voznji, i retko siguran u krivinama za ovakav tip motocikla. Dobro koci, odlican dizajn, vrlo solidna zavrsna obrada, nista se ne kvari i moze fino da se tovari. Mozda jedini u klasi za kojeg bih se usudio da kazem da je bolji od Varadera, jer sam mogao da ga vozim u turi bar dva sata duze, Caponord je bio manje zamoran u voznji. I meni se cini da je cena za ovaj primerak prilicno niska, ali motor kao motor je fenomenalan, oko toga ne treba da se mucis. Proveri dobro u kakvom je stanju pre kupovine. I ne kupuj na nevidjeno, makar morao da otputujes i pogledas, ako nemas nekog blize da to obavi umesto tebe. Puno srece, odlican izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ti kazem iskreno Djukane sada kada sam procitao sto si lepo napisao ,sigurno necu razmisljati.Meni se veoma dopao.Ali me je zato prijatelj moto majstor ubio u pojam.Nevalja,delovi skupi,Italijan ma znaci ubio me je u pojam.Vec vozim Pegasa 650 i naravno odmah filozofija kada sam je kupio,zasto taj a nije onaj itd.U pravu si sa cenom i kupovinom.Ne pecam se ja na te finte ,uplati pola a ja ga dovezem.Nisam klinac.Moram da nadjem nekog i da ode da pogleda.Mozda je slikao komsijin motor koji naravno se ne prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 8, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti price majstora i prijatelja na stranu kada biras motor. Ti ces da ga vozis, ne oni. Na Pegaso primedbe imaju samo oni koji ga nisu vozili, to tvrdim. I ne kvari se nista vise od cenjenog BMW F650, ali to je vec sasvim druga prica i nema veze sa temom. Brat i ja smo bili na motorima, on na Varaderu, ja na Caponordu, skoro celo leto, gotovo svuda gde smo stigli. Oba 2003. Krenuo sam na Varaderu, kasnije je brat je morao da ga vozi, jer sam ja stariji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa stariji treba da se ceni.A za ovo si potpuno u pravu.I za Pegasa i BMW.Vozim Pegaso i do sada da kucnem u drvo osim jednog creva sto je bilo naceto nista dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 8, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno, po domacim poznavaocima Pegasa, to je apsolutno nemoguce. Pa trebalo je da menjas frajlauf bar tri puta do sada, a jedan vec uveliko da nosis u koferu za rezervu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Tubeless guma na zicanu felnu imali sta bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 10, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde ti se nalazi motor ali moras ga obavezno pogledati. Ovaj primerak sa slike u takvom stanju nema sanse da kosta 2000 preko a kamoli sve sa prevozom u Srbiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Decembar 11, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu posmatrace obavezno.Ne pazarim nista na nevidjeno,mada i ovde kada kupis na vidjeno mozes da se slikas.Nijedan nije padao,nigde udaran,ogreban.km oko 1500, godiste naravno 2005 itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...