Ninja66 2842 Napisano Decembar 4, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda Varadero 1000 iz 2009. Prvi vlasnik, 15000 km, neogreban, sa dosta dodatne opreme. Nove gume, dodatna plastika oko satova ,poviseni vizir,grejaci rucki, nosac kofera i kofer,rol-bar. Cena 8300 eura. 063 803 57 97 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Decembar 4, 2011 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan lep motor, srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Decembar 4, 2011 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nevaram cini mi se da sam danas na semaforu u Obrenovcu sreo ovog Varadera,mogu da kazem da je prelep, a ako sam pogresio sorry ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 4, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan cuj lep jooooooooooj prelep,prodacu deo kuce nevredi vise moram ga uzeti...druge nema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 5, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e bas evo i meni sve vodica ,poco sam i ja balaviti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Decembar 5, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan A šta fali tvom Stromu? BTW, ja bih mogao da , motor je san snova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 5, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan naravno, ne fali nista, skoro je nov, ista kubikaza, ista konjaza, ali godinama sam vozio iskljucivo honde (doduseR varijante), i gajim neizmernu ljubav prema hondama. Al da coveku ne offujemo oglas, izvini, srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Decembar 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a da ga pitaš da se menjate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 063 803 57 97 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rbdesign 8 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: sremska mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan motor je idealan ,vlasnik je iz ekipe za druzenje i voznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 6, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan jel može bubreg u zamenu ???? :ooo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan jaooo kad tad kad tad... san snova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...