AcaKLR 86 Napisano Decembar 2, 2011 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Nedavno sam, pored DT-a, poceo da se zanimam i za ovaj motor. Kakav je KDX u odnosu na DT? Vidim da je dosta redak pa samim tim da li bi nabavljanje delova bio problem? Koliko mu treba do stotke? I da, vidim na Youtube-u da KDX-a najvise voze off road. Ja motor gledam da bude 70% on i 30% off road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Nedavno sam, pored DT-a, poceo da se zanimam i za ovaj motor. Kakav je KDX u odnosu na DT? Vidim da je dosta redak pa samim tim da li bi nabavljanje delova bio problem? Koliko mu treba do stotke? I da, vidim na Youtube-u da KDX-a najvise voze off road. Ja motor gledam da bude 70% on i 30% off road. kdx je dosta jaci i ima dosta jaci ram i ogibljenje,ali je i jaci potrosac.....dt ti je ko golf 2 ima delova gde oces a za kdx-a ti je jedina alternativa Bera i ostala ekipa...primera radi iglica plovka za kdx125sr kosta preko bere original kawasaki 34eura pa ti vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...