miksamgm 1068 Napisano Decembar 1, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nudite ko sta ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 8, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da nema nigde da se nadju polovne r14c????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 8, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan nije da nema, ti trazis na forumu za motore gume za kombi, NARAVNO DA NEMA! Mrzi me dalje da trazim jer od toga nemam nista a ti potrazi brate malo po netu ili po sapcu, ima svega http://www.polovniautomobili.com/oglas1680261/gume_za_kombi/ a mozes da kupis i sa felnama 15" http://www.polovniautomobili.com/oglas1516183/zimske_gume_r15_za_sva_vw_kombi_vozila_pasat_audi/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 8, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan nije da nema, ti trazis na forumu za motore gume za kombi, NARAVNO DA NEMA! Vidis Miodraze,upravu si,ovo jeste forum za motore,ali ovo gde ti i ja kuckamo se zove podforum Oglasi-RAZNO. U njemu kao sto vidis ljudi kupuju,prodaju,traze,menjaju,poklanjaju svakakve stvari,od igle,preko biljaka i domacih zivotinja do lokomotive. Zasto ja nebih potrazio pomoc za gume kojih ocigledno nema nigde?? Jer mozda neko,poznaje nekog ciji komsija ima zeta ciji kum zivi u iznajmljenom stanu iznad vulkanizerske garaze i slucajno je video da vulkanizer prodaje bas takve gume.. Sa drugog linka mi neodgovaraju,a sa prvog cu pitati da li imaju. Kolko se secam i ti preprodajes polovne gume,jel imas ti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 8, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan imao mogu ti pogledati, pa da kupis gume na moto forumu za kombi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano Decembar 8, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti pogledam 14 185 c 2 komada zimske, ako ti odgovaraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 9, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti pogledam 14 185 c 2 komada zimske, ako ti odgovaraju. Moze,odgovara Pogledaj pa javi sta je i kako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...