lasko 114 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ko prodaje auspuh za ctx-a (originalni onaj sto ide ispod sedista ili samo grana) nek napise cenu.....i ako moze neko da mi kaze gde ima da se kupi....hvala unapred..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam atx i kada sam kupio hteo sam da stavim taj auspuh ispod sedista. Ali kada sam poceo da friziram motor i da popravljam zakljucio sam da je taj auspuh bezveze brzo se zacepi na krivinama i nakupi ulja to nikako bolje ti je kupi laser auspuh i bices miran i bolje ce ti ici motor. Ali ako si stvarno zainteresovan nebi znao gde ima jedino negde polovan posto to nema nigde da se kupi. Ja te razumem da je to lepse ali je bezveze srecno u potrazi POZZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan hvala..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...